Consulting by Winston Wofle & Co

“Neměla jsem o offshore mnoho informací, ale pánové mi poskytli potřebné informace a vyšli ve všem vstříc. Ze spolupráce jsem byla nadšená. Málokdy se v Čechách stává, že dodavatel splní vše na 100%.„

Jsme registrační agent licencovaný vládou Spojených arabských emirátů. V Dubaji máme sídlo společnosti, zaměstnance a osvědčenou síť kontaktů na místní banky, úřady, ministerstva, ambasády a další instituce.

Od roku 2012 poskytujeme specializované služby v jurisdikci Spojených arabských emirátů spojené se zakládáním společností, otevírání bankovních účtů a vyřizování povolení k travelému pobytu.

Široké portfolio mezinárodních korporátních služeb poskytujeme také v jurisdikcích Belize, Seychely, Britské Panenské ostrovy, Hong Kong, Marshallovy ostrovy, Mauricius, Spojené státy, Svatý Vincent a Grenadiny, Švýcarsko a Velká Británie.

Našich služeb nejčastěji využívají úspěšní podnikatelé z České republiky a Slovenska. Stejně tak poskytujeme naše služby i široké síti poskytovatelů korporátních služeb v celé Evropě. Jsme hrdým partnerem několika z největších právních kanceláří v České republice, Slovensku, Německu a Maďarsku.

Naše služby zahrnují:

* Zakládání společností
* Otevírání bankovních účtů
* Vyřizování vízových povolení
* Vyřizování povolení k trvalému pobytu
* Nominee služby
* Právní a daňové poradenství
* Specializovaný konzulting

Naši profesionální pracovníci jsou připraveni poskytnout prémiové služby a expresně založit vaši společnost s bankovním účtem ve zvolené jurisdikci.
Consulting by Winston Wofle & Co Adresa : http://www.ioffshore.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: offshore, daňová optimalizace, offshore společnost, daňový ráj, anonymní bankovn
Uloženo: 02.11.2017
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde