Podnikání4U - víme, jak začít podnikat

Je vaší vizí, vést samostatně svůj business nebo firmu? Nemáte ale dostatek zkušeností, znalostí, motivace, podpory? Nezoufejte. S internetovým projektem a profesionálním koučinkem www.podnikani4u.cz to určitě zvládnete!

Sami moc dobře víme, jak těžké je nastartovat vysněný byznys, firmu nebo podnikání. Proto jsme se rozhodli, vytvořit projekt, který má za cíl poskytnout podnikatelskou, mentorskou, lektorskou a finanční základnu pro úspěšný start budoucích OSVČ, manažerů, majitelů firem a společností.

Jak takový projekt vypadá? Jde vlastně o motivační inkubátor, zlepšující vaši budoucnost. Pomůžeme vám znovuobjevit ztracený obchodní talent a inspiraci či pozitivní myšlení. Díky našemu výjimečnému know-how a odbornému koučinku dostanete předpoklad k vytváření lepší budoucnosti, plné pozitivních příběhů a osobního rozvoje.

Naučíme vás, jak být finančně svobodní a nezávislí. Vysvětlíme vám, co je to podnikatelský záměr i jak a v čem začít podnikat. Žádný vystudovaný podnikatel z nebe nespadl. Proto koučujeme na základě našich odborných zkušeností. Díky propracované strategii webinářů, prezentací, konzultací a osobních školení jsme schopni obsáhnout širokou škálu manažerských dovedností či nápadů na podnikání.

Naše know-how tkví v poskytování neobyčejného leadershipu neboli propojení koučinku, konzultací, školení, poradenství nebo networkingu. Na těchto školeních spojujeme teoretická východiska filozofie podnikání a vedení firmy s praktickými ukázkami manažerských dovedností. Vytváříme tak ideální podhoubí pro pohodlný rozjezd vašeho businessu, firmy nebo podnikání.

Sídlíme v Havlíčkově Brodě, nicméně dosah našich služeb pokrývá celou Vysočinu, ale i například Kolín, Kutnou Horu nebo Pardubice. Kraj Vysočina je známý svou rozmanitostí, a to nejenom co se krajiny týče, ale i množstvím drobných živnostníků, podnikatelů, majitelů malých firem a společností.

Chcete-li sdílet vědomosti o tom, jak začít efektivně podnikat, rozhodně navštivte internetové stránky www.podnikani4u.cz

Nebudete litovat!


Podnikání4U - víme, jak začít podnikat Adresa : http://www.podnikani4u.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: motivace, talent, koučink, strategie, prezentace, podnikatel, Jihlava, práce
Uloženo: 10.05.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde