Bez „IQ“ skladového hospodářství ztrácí

Obchod se zbožím jakéhokoliv druhu začíná nejprve u malého skladu, kdy ručně a pečlivě počítáme skladové zásoby, abychom věděli, kolik z nich musíme odvést na všemožných daních. Když se firmě daří, obraty se zvyšují a tím zároveň vzrůstá nutnost objemnějších skladových zásob, na výši daní již nehledě.

Rozrůstající se skladové hospodářství musí perfektně fungovat, jinak se stane nepřehledným a obchod začne váznout. V zájmu majitelů nebo managementu podniku je tak urychlené řešení problematiky modernizace skladu a skladové distribuce. Řešení se netýká jen bezchybné distribuce objednaného zboží odběratelům, ale znamená i správnou evidenci faktur, především pak faktur hromadných.

Pokročilým nástrojem pro efektivní řízení těchto procesů je informační systém QI, který se může pochlubit již dlouholetou historií na našem trhu a mnohými referencemi.

Správné vedení skladového hospodaření zajišťuje firmě přesnouevidenci zásob na skladě a usnadňuje dokladování při dalších pohybech. V systémuQI pro skladové hospodářství nejvíce oceníte přehlednost, a to jak v evidenci příslušných dokladů, tak ve skladech samotných. QI navíc umožňuje komplexní řízení hmotných toků mezi sklady a díky tomu šetří finanční zdroje za zásoby, které jsou v danou chvíli vyhodnoceny jako nadbytečné. QI systém udržuje kontinuální přehled o procesech spojených s administrativou, a tak urychluje veškeré nezbytné procesy probíhající ve skladovém hospodářství.

QI podporuje čárové kódy, umožňuje tisk přímo z terminálu a přenos dat do systému. QI systém je možné propojit z wifi sítí, která pokryje celý prostor skladu a jakýchkoli prostor, které si podnik nadefinuje. Zboží je vyskladňováno a opět naskladňováno podle aktuálních potřeb pomocí terminálů. Pokud je u zboží nadefinováno povolené umístění a pozice, práce pracovníků je tímto způsobem zrychlena, díky tomu, že přesně vědí, kde je zboží ve skladu umístěno.

Systém QI zajišťuje kontinuitu tak, že je schopen statisticky vyhodnotit očekávanou spotřebu zboží či výrobků, čímž vzniká plánování, které je pro skladové hospodářství prvořadě důležité.

Informační systémy jsou v dnešní době již nezbytnou součástí řízení podniků, zvláště, pokud takový systém jako je QI zajistí plynulé toky skladových položek a je nápomocný v tom, že finanční zdroje nejsou vázány v nadbytečném množství skladových zásob.

Bez „IQ“ skladového hospodářství ztrácí Adresa : http://www.qi.cz/prohlidka-systemu/system-pro-kazdou-firmu/velkoobchod-a-distribuce/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: informační systém QI, systém QI, skladové hospodářství, řídící systém, informačn
Uloženo: 22.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde