Jak uchopit projektové řízení v premarťa

Flexibilita, slovo, které nám v současné době dává čím dál větší smysl a stává se pro nás atraktivnějším, než kdy jindy. Dnešní svět na nás neodbytně doléhá s požadavky, které generace našich rodičů nemusela v nejmenším řešit.

Ohromné množství informací, jejichž zpracování nesnese odkladu, nás může snadno pohltit a zmást. Naše mozková kapacita se ještě nestačila přizpůsobit globální komunikaci, přičemžneustálé technické zdokonalovánírychlostiinformačních tokůse víc a víc zvyšuje a v nedaleké budoucnosti možná překoná s trochou nadsázky rychlost světla. Co je tedy řešením pro průměrného pozemšťana, který nechce zahynout pod náporem virtuální i hmotné reality?

Při hledání řešení tohoto problému se musíme vrátit do místa jeho zdroje, tj. k informačním technologiím a jejich schopnostem řízení. V dnešní době se již setkáme s mnoha informačně-řídícími systémy, které splňují různé funkce, ale nebylo by fajn dostat s takovým pomocníkem nějakou přidanou hodnotu, díky níž bychom ušetřili čas a finance?
QI je tím pomocníkem, který vám doslova udělá to, co vám na očích vidí.

QI je informační systém, který je pro všechny dostupný a disponuje značnou flexibilitou, tedy vlastností, kterou dnes nadmíru potřebujeme. Nestanovuje nám prakticky žádné limity a závazné předpisy, ale nechá na nás, abychom si vybrali, co skutečně potřebujeme.
Jde o systém, jenž je schopný za plného provozu firmy přijmout doplnění nebo naopak redukci funkcionalit, a tudíž respektuje vývoj potřeb ve vaší firmě.

QI je v současné době rozdělen do 300 obchodních jednotek tematicky sdružených do 7 skupin a disponuje mnoha nástroji a funkcemi pro procesní a projektové řízení.QI je propojen napříč všemi úrovněmi procesů a projektového řízení. Reálná data tak do systému QI zadáváte vždy pouze jednou, neboť QI je navzájem propojuje. Jak to tedy vypadá se systémem v praxi a jakým způsobem nám urychluje a zjednodušuje práci?

-Každý dle své pracovní pozice dostane ty informace, které potřebuje
-Spolupráce všech zúčastněných je usnadněná, neboť QI je propojuje
-Projekty lze generovat přímo z procesů
-Opakované činnosti jsou automatizovány
-Snadná evidence firemního know-how a její vedení
-Systém lze použít společně s DMS
-Online vyhodnocení nákladů a výnosů
-Efektivní podpora všech projektových činností
-Lepší plánování a organizace práce napříč odděleními – zde uveďme jako příklad jednu z možností využití systému v projektovém řízení:

-Na základě připojování dokladů k projektům lze průběžně vyhodnocovat rozpočet projektu či jeho část, aniž by musel být daný doklad zaúčtován. Podobně systém může zobrazit veškeré doklady a jejich položky, které jsou k danému projektu či subprojektu připojeny.

QI systém dává smysl, šetří naši pracovní energii a stane se nepostradatelným pomocníkem, který splní nejdůležitější požadavky doby: flexibilitu při zachování vrcholné systematizace v projektovém řízení.


Jak uchopit projektové řízení v premarťa Adresa : http://www.qi.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: QI systém, informační systém, řídící systém, informační technologie, informace
Uloženo: 06.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde