Bez dluhů, bez ostudy

Splnili jste si svůj sen v podobě vlastního rodinného domku či nového vybavení domácnosti a nyní si musíte každý měsíc půjčovat, abyste vše splatili? Podobným způsobem řeší situaci mnoho domácností, dokud se nedostanou do insolvence, neboli situace, kdy již nejsou schopny splácet.
Překročily Vaše měsíční výdaje hranici platu? Nejste schopni vše zaplatit, navzdory svým snahám? Domáhají se věřitelé exekuce? Neplaťte již půjčku půjčkou! Upadli-li jste do úvěrové pasti, nejste rozhodně první ani poslední. Již mnozí před Vámi se přesvědčili, jak těžko se podobná situace řeší. Raději se na chvíli zamyslete, jaké možnosti ještě máte.
Pokud Vám jako jediné další východisko připadá zázrak, vězte, že je jím sám právní řád! Řeč je o takzvaném insolvenčním zákonu. Požádejte lidi z Plzeňské finanční o pomoc. Se svými zkušenostmi Vaší situaci rozumí a podají Vám pomocnou ruku.
Získejte uznání osobního bankrotu. Navzdory odrazujícímu názvu nejde o pranýřování za neschopnost splácet. Právě naopak! Osobní bankrot je legální způsob, jak doslova vyfouknout Váš majetek exekutorům před nosem. Zachrání Vaši čest před ostudou vyvolanou jejich příchodem.
Plzeňská finanční za vás vyřídí i veškeré právní formality, jednání se soudem a exekutory. Po započetí insolvenčního řízení a podání návrhu na povolení o oddlužení k Vám již nemohou. Nárůst Vašich dluhů se zastaví a Vy se konečně zase vyspíte bez obav! Budete-li správně plnit soudem určené podmínky, budou Vám zbylé dluhy po pěti letech odpuštěny.
Svěřte se do rukou Plzeňské finanční. Svým profesionálním přístupem pomohla již mnoha rodinám i jednotlivcům z celé ČR. Doslova za pět minut dvanáct je zachránila před exekucí a životem na ulici. Pamatujte. Osobní bankrot není ostuda! Je to nejlepší a zákonná cesta, jak se dostat z potíží.

Bez dluhů, bez ostudy Adresa : http://www.plzenskafinancni.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: oddlužení, osobní bankrot, financne, dluhy
Uloženo: 18.11.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde