Půjčky pro lidi, kterým banka nepůjčí

Nebankovní půjčky jsou půjčky poskytované nebankovními společnostmi. Nebankovní půjčky se vyznačují menší náročností na žadatele o půjčku. Půjčky mohou být bez ručitele, bez nahlížení do registru, bez dokládání příjmu. Tím jsou nebankovní půjčky dostupnější většímu počtu lidí.
Nebankovní půjčky jsou nabízeny jako malé půjčky – od stokorun do deseti tisíc, jako střední půjčky – v řádech desetitisíců a také jako půjčky na částky vyšší 100 000 nebo 200 000. Malé půjčky bývají často prezentovány jako půjčky ihned, protože pro jejich vyplacení obvykle není potřeba náročného ověřování bonity klienta. Příkladem malé půjčky může být Ferratum půjčka. U půjček v řádu desetitisíců obvykle společnosti požadují, aby měl žadatel trvalý příjem ať už ze zaměstnání, podnikání nebo důchodu či mateřské. Nebankovní půjčky v řádech statisíců bývají obvykle zajištěny nemovitostí. Výhodou nebankovních půjček je obvykle rychlé vyřízení a schválení úvěru i některým lidem, kterým banka nepůjčí.
Na našich internetových stránkách věnovaným nebankovním půjčkám najdete popis jednotlivých půjček, jejich srovnání a možnost požádat o nebankovní půjčky online ze soukromí vašeho domova.

Půjčky pro lidi, kterým banka nepůjčí Adresa : http://www.opravdovapujcka.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: půjčky, ihned, na, účet, ruku, nebankovní, online, půjčka, bez, registru
Uloženo: 27.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde