Kalkulačka oddlužení – novinka na inter

Jste zadlužení a vaše dluhy dosáhly obrovských částek? Nemáte tolik peněz, aby jste je každý měsíc poctivě spláceli? Existují dvě formy oddlužení, které by vám mohli pomoci. První možností je tzv. insolvence (jinak také osobní bankrot) – forma pomoci zakotvená v české legislativě. Druhou možností je správa dluhů, která spočívá ve správě vašich pohledávek a vyjednání adekvátnějších splátek u Vašich věřitelů.
Kde ale najít bližší informace o těchto formách oddlužení? Odpověď na tuto otázku se dozvíte v tomto článku. Dále vám také představíme užitečného pomocníka – kalkulačku oddlužení, která vám pomůže zorientovat se ve vlastní situaci.

Insolvence a správa dluhů – jak si vybrat?
Jak už jste asi poznali sami, při vašem brouzdání na internetu, je velmi těžké zorientovat se v problematice oddlužení. Různé finanční instituce nabízejí své produkty, ale je zrovna toto pro Vás to nejlepší??? Insolvence a správa dluhů jsou dvě spolehlivé metody, jak dosáhnout oddlužení. Každá z těchto metod má své pro a proti. V prvé řadě tedy záleží na tom, jaké máte priority. Důležitým faktorem je také vaše nynější situace. (kolik máte věřitelů, jaké máte příjmy apod.)
V tomto bodě vám může pomoci nový pomocník – kalkulačka oddlužení. Použití je jednoduché – zadáte do ní pravdivě vaše údaje (váš měsíční příjem, počet vyživovaných osob, přednostní závazky a výši dluhů) a kalkulačka již sama vypočítá, zda-li máte či nemáte nárok na insolvenci. Následně můžete kontaktovat odborníky a začít svou situaci řešit. Kde ale najít pomoc?
V Oddlužovacím centru najdete na jednom místě vše, co potřebujete. Bezplatně vám poradí, jaká forma oddlužení je pro vás vhodná, a jak dál postupovat. Navíc vám rovněž bezplatně, vypracujeme podrobnou analýzu vaší finanční situace.

Pokud chcete vyzkoušet kalkulačku oddlužení nebo se dozvědět více o insolvenci a jiných formách oddlužení, navštivte www.oddluzovacicentrum.cz

Kalkulačka oddlužení – novinka na inter Adresa : http://www.oddluzovacicentrum.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: kalkulacka oddluzeni, vypocet oddluzeni, narok na oddluzeni, oddluzeni
Uloženo: 01.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde