ČPP rozšiřuje tým podpory pro OVB Allfin

Spolupráce OVB Allfinanz s Českou podnikatelskou pojišťovnou se v posledních letech úspěšně rozvíjí. Nemalou zásluhu na tom mají lidé, kteří o společnost OVB v ČPP pečují. Rádi bychom vám v tomto článku blíže představili ČPP, její tým podpory a jeho práci.

Česká podnikatelská pojišťovna je od roku 2005 součástí mezinárodní skupiny Vienna Insurance Group, která se během své stopětaosmdesátileté historie stala největším pojišťovacím koncernem v zemích střední a východní Evropy. Je aktivní ve 25 státech prostřednictvím více než 50 společností. V ČR je Vienna Insurance Group leaderem trhu. ČPP v současnosti spravuje téměř 1,5 milionu pojistných smluv pro více než osm set tisíc klientů. Mimořádných výsledků dosahuje v oblasti pojištění vozidel, ve kterém je třetím největším pojistitelem v ČR s více než milionem pojištěných automobilů.

V čele spolupráce obou společností stojí Eva Chudíková, která má dlouholeté zkušenosti na pozici KAM a nyní zastává funkci Senior Executive manažerky. Ke spolupráci dodává: „OVB jednoznačně patří mezi nejvýznamnější partnery společnosti. Vážíme si tohoto partnerství, a proto neustále zkvalitňujeme servis pro poradce a každoročně přinášíme zajímavé produktové inovace, které reflektují požadavky poradců OVB.“

Novou posilou týmu na pozici Key Account manažera je David Kuna, který se po ukončení studia v roce 2002 věnuje pojišťovnictví a od roku 2004 působí jako KAM. Na spolupráci s OVB se velice těší: „Je příjemné, pokud se člověku práce stane i koníčkem, a proto jsem rád, že budu moci věnovat svůj čas právě společnosti OVB.“ Davida Kunu můžete kontaktovat kvůli produktovým školením a je vám k dispozici i při řešení nestandardních situací.

Pro běžné provozní a technické záležitosti nebo metodické dotazy již několik let funguje Linka podpory ČPP pod vedením paní Aleny Žabové. Na Vaše dotazy je připraveno odpovídat šest specialistů. Mimo již zmiňovaných pracovníků váš servis zajišťují také dva profesionální školitelé.

Převzato z: Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., VIG
Mohlo by vás zajímat:

Milion lidí se o penězích radí s OVB
Michael Rentmeister ve funkci předsedy představenstva OVB Holding AG a OVB Vermögensberatung AG
OVB na 5. místě žebříčku finančních institucí Czech Top 100
OVB Allfinanz i nadále posiluje svou pozici na českém trhu
Završení personálních změn v OVB
ČPP rozšiřuje tým podpory pro OVB Allfin Adresa : http://novinky.ovballfinanz.info/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: OVB,ČPP
Uloženo: 07.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde