Oddlužení bez výčitek

Zvažujete osobní bankrot, protože si myslíte, že neexistuje žádné lepší řešení? Vidina příštího života na minimální částce, vás sice netěší, ale víte, že není žádná jiná cesta? Omyl! Existuje i jiná forma oddlužení, která vám může pomoci úplně stejně a navíc - bez následků na váš nynější život!

Oddlužení bez negativních důsledků

Pokud jste se už dříve o oddlužení fyzických osob zajímali, jistě víte, že přináší řadu negativ:
Největším negativem je 5 let života na tzv. životním minimu. Částce, kterou určí soud. Tento obnos může vypadat různě. Pokud budete mít štěstí bude stačit když splatíte pouze 30% z celkového dluhu. Ale jak to tak bývá...toto se moc často nestává. Mnohem častější je, že budete muset zaplatit větší část dluhu nebo dokonce celou částku. Není to zkrátka tak růžové jak by se mohlo zdát…
Dostat se do samotného procesu oddlužení je velmi obtížné. Administrativa je složitá a žádný druhý pokus neexistuje...
Po celou dobu budete kontrolováni insolvenčním správcem a současně s povolením vaší insolvence budete zapsáni do insolvenčního rejstříku (což znamená že,vám v tomto období nikdo neposkytne žádný úvěr). Tato skutečnost nabírá na váze ve chvíli, kdy se stane něco neočekávaného. V těchto chvílích bývá zrovna půjčka jedinou možností, jak situaci vyřešit.
Pokud k něčemu takovému dojde... je možné, že si budete vyčítat, že jste se do něčeho takového vůbec pouštěli.

Oddlužení lépe

Pokud hledáte způsob, jak se oddlužit a nechcete Váš dosavadní život takto měnit, správa dluhů pro vás bude to nejlepší. Správa dluhů vznikla s tím nejlepším záměrem – pomáhat zadluženým lidem v nouzi. Tento způsob spočívá ve vyjednání lepších splátek s vašimi věřiteli. Je možné, že jste něco podobného už zkoušeli a nebyli jste úspěšní. Náš způsob sjednávání lepších splátek je založen na zkušenostech našich odborníků, kteří v „branži“ pracují již několik let. Zastrašování a nefér jednání na ně neplatí a vědí čím se ohánět. Ale to není zdaleka vše co vám mohou správci dluhů nabídnout. Ochrání vás před neférovým jednáním, budou za vás jednat s nepříjemnými věřiteli a vyřeší i všechnu potřebnou administrativu.

Chcete se dozvědět více o správě dluhů? Potřebné informace naleznete na www.spravcedluhu.cz


Oddlužení bez výčitek Adresa : http://www.spravcedluhu.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: oddluzeni, sprava dluhu, oddluzeni Praha, problemy s dluhy, reseni problemu s d
Uloženo: 26.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde