Oddlužení snadno a rychle

Máte problémy s dluhy? Situace se vám poněkud vymkla z rukou, a teď musíte čelit velkému nátlaku věřitelů??? Nevíte kde hledat pomoc? Co takhle zkusit oddlužení formou správy dluhů?

Účinné oddlužení

Pan Martin D. pochází z Liberce a prošel si velkými problémy s dluhy. Na své tehdejší problémy vzpomíná velice nerad: „ Byl jsem mladý a dost naivní...“ vzpomíná. Tehdy si půjčil na nový počítač, později na mobil, televizi apod. Až z toho byla pořádná částka. „Mé dluhy činily skoro 100 000 Kč. Půjčoval jsem si na všechno a nehleděl jsem na to, jak to může dopadnout.“ Až později když z Martina D. spadla euforie z rychle nabytých věcí uviděl, že se svým skromným platem tyto půjčky nemůže nikdy splatit. „Zpanikařil jsem, a udělal jsem snad tu největší hloupost co jsem mohl. Opět jsem si půjčil. Bylo to snadné... 2000,- v kapse a stačila k tomu jedna jediná sms.“ Bohužel takové půjčky jsou právě v té jednoduchosti a rychlosti tolik nebezpečné. Velký úrok pak na sebe nenechá dlouho čekat.“ Situace se pro Martina stala neudržitelnou: „Věřitelé mě začali obvolávat a vyhrožovali mi, že na mě pošlou exekuci pokud ihned nezaplatím. Byl jsem na tom opravdu bídně.“ Naštěstí v tu chvíli přišlo řešení: „Na internetu jsem našel firmu Správce dluhů s.r.o. s novou formou oddlužení. Nejdříve jsem tomu nevěřil, ale pak jsem si řekl, že už stejně nemám co ztratit, tak to alespoň zkusím. A vyplatilo se to. Sešel jsem se s oblastním zástupcem, ten si mě vzal na starost, obeslal všechny mé věřitele a dohodl s nimi splátky, které konečně zvládám v pohodě splácet. Správce dluhů mohu jen doporučit.“

Nepůjčujte si – využijte oddlužení

Jak je vidět z případu pana Martina – dluhy se dalšími dluhy nevyřeší. V tom by nám dalo za pravdu určitě i více lidí, kteří si něčím podobným prošli. Jak už v článku nastínil pan Martin, správa dluhů je účinná forma boje s dluhy. Jedná se o správu vašich splátek, dohodnutí lepších podmínek přijatelných pro vás i vaše věřitele. Certifikovaní odborníci – správci dluhů za vás vystupují i v korespondenci, a vy se nemusíte o nic starat a vystavovat se zbytečnému nátlaku, pokud budete chtít. Správci dluhů vás také ochrání před neférovým jednáním věřitelů a pomohou se složitou administrativou. Správa dluhů vede k vašemu úplnému oddlužení nenásilně a šetrně k vašemu životu.
Chcete se dozvědět více o tomto druhu oddlužení? Jděte na www.spravcedluhu.cz – oddlužení.

Oddlužení snadno a rychle Adresa : http://www.spravcedluhu.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Jak se účinně oddlužit s minimálním dopadem na váš dosavadní život? Odpověď na
Uloženo: 03.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde