Bezproblémové založení společnosti

Hodláte mít vlastní společnost? Nevíte, co všechno je potřeba zařídit? Doporučujeme vám služby společnosti AT Consult HK, s.r.o. My vám se založením společnosti pomůžeme. U nás v republice se jedná o velice komplikovanou a časově náročnou záležitost. Svěřte se do našich rukou. Díky nám bude založení společnosti hračkou. Hoďte problémy za hlavu, zamítnutí zápisu rejstříkovým soudem bude jen minulostí.
Jsme vám plně k službám!
Pomůžeme vám s přípravou potřebné dokumentace i se zakladatelskými dokumenty společnosti. Zajistíme zastupování klienta při jednání s úřady státní správy (je to např. finanční a živnostenský úřad). Postaráme se o ohlášení živnosti a vyzvednutí živnostenského listu, o podání návrhu na zápis do obchodního rejstříku. Zvládneme registraci nové společnosti k dani z příjmu PO a dalším daním, uspořádání valné hromady v souvislosti se založením společnosti a v neposlední řadě i pořádání valných hromad i po vzniku společnosti.
Naše mnohaleté zkušenosti vám jsou plně k dispozici. Společně založíme vaši společnost bez problémů.
Profesionálové přes vedení účetnictví
Nejsme jen profesionálové přes založení společnosti. Naší doménou je i vedení účetnictví. Chcete mít bezproblémové plnění daní? Tak to využijte odborné vedení účetnictví u nás. Zjistíme i kompletní ekonomické ukazatele o stavu společnosti. Pokud chcete, aby váš podnik fungoval a rostl, obraťte se na nás. Nabízíme vám kompletní služby vedení účetnictví. Rádi se přizpůsobíme vašim potřebám.
Bezproblémové založení společnosti Adresa : http://www.atconsult.cz/zakladani-firem
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Založení společnosti, Vedení účetnictví
Uloženo: 12.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde