Offshore firmy z Nového Zélandu mají pro

Podnikání zakládáme pro generování zisku a offshore společnosti jsou samozřejmě pro daňovou optimalizaci. Firmy se totiž řídí zákony země, ve které jsou založeny. Přesně to je princip daňových rájů, kdy je zdanění výnosů mnohem nižší a benevolence úřadů mnohem nižší. Mezi tyto země už bohužel neřadíme například Nový Zéland. Na Novém Zélandu se prodávaly firmy na internetu za nenormálně nízké sumy.

Snížit daňové zatížení společnosti je velmi výhodné. Jak toto dokázat vám může poradit řada specializovaných firem, například společnostINTERNATIONAL COMPANY SERVICES, jejíž webovou prezentaci najdete na offshore-firmy.cz. Tato společnost zahájila svou činnost na Isle of Man v roce 1977 a v průběhu let se stala jedním z největších specialistů na zakládání a správu pro offshore společnosti a trustů na světě.

Hodně firem u nás už dávno pochopilo, že není dobré podnikat v „Horní Dolní“, ale zařídit si fiktivní sídlo například v Praze, kde je mnohonásobně nižší šance kontroly ze strany finančního úřadu, ale také ze strany orgánů bezpečnosti práce a podobně. Prahu bychom tedy také mohli zařadit mezi malé daňové ráje.

Je ale naprosto jasné, že zejména větším společnostem se vyplatí mít sídlo v zemi, která má nižší zdanění než Česká republika. Vždy závisí na tom, k čemu společnost bude sloužit, tedy v jakém odvětví budete podnikat. Velmi často management společností využívá přefakturování služeb z cílové země. Takto se dá legálně vyhnout platby dani z příjmů. Jistě velmi oceníte i anonymitu, která je u offshore společnosti také legální. Mnoho firem má tedy založené podnikání jak u nás, tak prostřednictvím offshore také v zahraničí, které lákají společnosti zejména na neveřejný obchodní rejstřík. Zdaleka největší výhodou ale samozřejmě je, že pokud se obrátíte na spolehlivou společnost, která vám s offshore společností pomůže, budete mile překvapení, jak jednoduše se dá podnikat mimo území České republiky.

Firma International Company Services je řízena pod záštitou britského managementu a proto se můžete spolehnout na její pomoc. Konkrétně vám může pomoci se správou, či při registraci offshore společnosti. Zaměstnanci mají totiž velký přehled o aktuálních zákonech a podobných ustanoveních. Rádi vám tedy poradí a pomohou a věřte, že mnohem efektivněji, než kdybyste se to snažili řešit vy sami. Společnost vám poradí a nabídne alternativní jurisdikce, které nejsou tak moc obecně známé svými nízkými daněmi, či dokonce nezdaněním. Zkrátka raději se poraďte s odborníkem, než se začnete pouštět do neznámých vod.
Offshore firmy z Nového Zélandu mají pro Adresa : http://www.offshore-firmy.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: offshore společnosti, daňové ráje
Uloženo: 30.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde