Nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky

Jak financovat potřeby a projekty občanů, podnikatelů i obchodních společností, přibližuje Marie Ratajová, jednatelka společnosti Ratajová & partneři.
Proč finance z nebankovního sektoru?
Nebankovní úvěr je vhodný především pro ty, kteří neuspěli se svou žádostí v bance, mohou nabídnout k zástavě nemovitost a jsou schopni alespoň slovně deklarovat zdroje splácení.
Nakolik je nebankovní úvěr bezpečný?
Nebankovní sektor je poměrně nepřehledný, ale když víte, od koho si půjčujete, pak ano. Na nebankovním trhu se pohybuje řada společností a podnikatelů, kteří velmi sofistikovaně zneužívají těžkou finanční situaci nebo naivitu klientů. Naše společnost proto spolupracuje výhradně s prověřenými a spolehlivými partnery a klientům garantuje seriózního partnera.
Co klientům nabízíte?
Standardně zajišťujeme úvěry se zástavou nemovitostí. Jsme profesionálové a dokážeme udělat předběžnou analýzu úvěru na základě krátké telefonické konzultace, která je zcela zdarma. Každý klient má jiné potřeby a možnosti, proto vždy nabízíme individuální řešení úvěru. Obecně lze říct, že úroková sazba se pohybuje mezi 8 - 20% a splácet je možné až 20 let.
Uvedete pro ilustraci nějaký konkrétní příklad?
Aktuálně řešíme nebankovní úvěr na financování dostavby hotelu ve východních Čechách. Klientovi jsme zajistili úvěr ve výši 20 mil. s úrokem 9,5% s ročním odkladem splátek jistiny, takže dokud klient nerozběhne provoz hotelu, bude splácet pouze úrok z aktuálně půjčené částky. Úvěr navíc po dvou letech může jednorázově splatit bez sankcí nebo pokračovat ve splácení.
Kde vás najdeme?
Na www.financni-prosperita.cz.

Nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky Adresa : http://financni-prosperita.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: půjčky, úvěry, hypotéky, nebankovní finance
Uloženo: 31.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde