Volte novou banku, která vám vyjde vstří

Zuno banka

Určitě jste už někdy slyšeli o Zuno či Zuno bank, a to minimálně z médií. Společnost najdete u nás, na Slovensku a i v dalších zemích se plánuje jejich rozvoj. V České republice se začíná čím dál více rozrůstat.
Zuno bank je zaštítěná stabilní bankovní skupinou Raiffeisen Bank International. Na finančním trhu je více než 125 let. Vaše finance ještě budou u Zuno chráněné rakouským Fondem ochrany vkladů, takže se skutečně nebudete mít čeho obávat.

K naprosté bezpečnosti vašich dat i peněz u banky Zuno přispívá i bezpečné internetové bankovnictví, které šifruje vaše data. Nikdo nemá šanci se k nim dostat. Výhodou Zunou banky je, že u ní neplatíte poplatky za běžné služby a najdete u ní skutečně zajímavé produkty. Jedním z nich je spořicí účet.

Equa banka

Mezi oblíbené moderní banky, které sice na trhu nejsou dlouho, ale o to dynamičtější je jejich rozvoj, patří i Equa bank. Jde o akciovou společnost mající ve své nabídce vyvážené finanční produkty, které jsou nejen důrazně propracované, ale navíc ještě přizpůsobené tak, aby byly klientům co nejsrozumitelnější. Ne každý klient má ekonomické vzdělání a z toho Equa bank vychází.

Equa bank se postupně rozrůstá. Soustředí se na firemní i osobní bankovnictví a v této oblasti nabízí klientům mnohé produkty.
Equa banka pod tímto názvem působí od roku 2011. Dříve působila pod názvem Banco Popolare.
Volte novou banku, která vám vyjde vstří Adresa : http://www.bezvabanka.cz/zuno-banka
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: sporici ucet,equa banka
Uloženo: 02.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde