Online banky: Pohodlné financování

Zuno banka

Představujeme vám Zuno banku. Možná už ji znáte. Jde o online banku, která má podporu Reiffeisen Bank International. Díky této společnosti máte jistotu, že i Zuno banka je seriózní společností.

Zuno bank vychází z koncepce moderního bankovnictví, které se snaží lépe reagovat na požadavky klientů, kteří nechtějí chodit do banky, odmítají platit poplatky a přizpůsobovat se bance. Zuno banka se přizpůsobí vám.
Nebudete muset platit za vedení účtu, debetní kartu VISA, tuzemské převody mezi bankami, platby kartou, mobilní aplikace atd. Nezapomeňte se podívat i na spořicí účet nabízející významné zhodnocení úspor.

Fio banka

Hledáte banku, která se soustředí na lowcost bankovnictví? Vaše nároky splní Fio banka. Nabízí klientům běžné finanční produkty. Vyhovuje svou nabídkou fyzickým i právnickým osobám. Kromě toho můžete s Fio Bankou investovat na burze. Nespokojte se s malým zhodnocením peněz, když si můžete skutečně vydělat.

Stejně jako další moderní banky je Fio banka ovládaná přes internetové bankovnictví či mobilní aplikaci. Máte strach, že by vaše peníze či data mohla být zneužitá? Obávat se nemusíte. Systém je dobře zabezpečený. Pobočky Fio banky najdete po celé České republice.
Online banky: Pohodlné financování Adresa : http://www.ferovabanka.cz/fio-banka
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: fio banka,zuno banka.equa banka,zuno,fio,equa
Uloženo: 15.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde