Ušetřete na povinném ručení

Chcete si založit nové povinné ručení, nebo přejít s tím stávajícím k jiné pojišťovně? Na to máte právo. Vyberte si pojišťovnu, která vám bude vyhovovat nejvíce.

Povinné ručení
Povinné ručení je zákoné pojištění a musíte ho mít, takže vám odpadá přemýšlení, jestli se vám tento produkt vyplatí. Věřte však, že v případě, že způsobíte nehodu, budete rádi, že ho máte. A nikdo nemůže říci s jistotou, že dopravní nehodu nikdy nezpůsobí.
Cena povinného ručení je ovlivněná mnohými faktory, které si pojišťovna určuje sama. Mezi základní faktory ovlivŃující ccenu pojistného patří druh vozdila, objem válců, výkon motoru, hmotnost vodila, způsob užití vozidla a mnohé další faktory. Vyberte si pojišťovnu, která vám bude svými faktory nejvíce vyhovovat.

Nejlevnější povinné ručení

Zdá se vám, že všechny pojišťovny jsou drahé, a proto nechcete měnit pojišťovnu, u které máte sjednané povinné ručení? Zjistěte si ceny jiných pojišťoven. Změnou povinného ručení můžete ušetřit i více než 50% nákladů.

Novou pojišťovnu můžete vybírat mezi těmito pojišťovnami: Allianz pojišťovna, AXA pojišťovna, Česká podnikatelská pojišťovna, Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, DIRECT Pojišťovna, Generali Pojišťovna, Hasičská vzájemná pojišťovna, CHARTIS EUROPE, Kooperativa pojišťovna, Slavia pojišťovna, Triglav pojišťovna, UNIQA pojišťovna a Wüstenrot pojišťovna.

Pokud chcete spolehlivou odpověď na to, kdo vám poskytne nejlevnější poviné ručení, vyplňte online kalkulačku a během chvíle budete mít objektivní odpověď. Je to rychle a efektivní řešení pro každé. Ušetřete na povinném ručení i vy.
Ušetřete na povinném ručení Adresa : http://www.nejlevnejsipovineruceni.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: pojisteni,pojisteni vozidel,pojisteni motorovych vozidel
Uloženo: 17.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde