SlimOffice - účetní a ekonomický systém

SlimOffice je kompletní podnikový informační systém pod Windows (Klient/Server aplikace) s databázovým strojem Microsoft SQL Server. Systém zahrnuje nejen oblast účetnictví a banky, ale samozřejmě i oblast nákupu a prodeje, sklady, majetek, zakázky (včetně výrobních) a v neposlední řadě jsou obsaženy také kompletní mzdy. Zatím posledním přidaným modulem je řízení výroby. Informační systém je pravidelně aktualizován podle platné legislativy. V případě větší změny legislativy (např. mzdová problematika na začátku roku 2012) jsou novinky zahrnuty v dostatečném předstihu, aby s nimi bylo možné začít pracovat, jakmile změna vstoupí v platnost.
Tento modulární ekonomický systém se především vyznačuje přehledným a srozumitelným ovládáním, vysokou rychlostí zpracování informací a značnou otevřeností.
Moduly je možné téměř libovolně kombinovat, přesně podle požadavků a potřeb uživatele, stejně jako je možné postupné doplňování modulů do již funkčního systému v případě vzniku potřeby v průběhu práce.
Ekonomický systém SlimOffice je především otevřený modulární systém s maximální provázaností programových modulů. Pro uživatele systému Windows je práce v programu velmi přehledná, informační systém má snadno pochopitelné ovládání a je uživatelsky přívětivý.
Vzhledem k dnešnímu všeobecnému trendu musí dobrý účetní program obsahovat i propojení na e-shop, stejně jako podporovat přenos dat, případně import a export z, resp. do jiných informačních systémů. Všechno toto software SlimOffice splňuje a navíc přidává i použitelnost pro příspěvkové a neziskové organizace, samozřejmě vedle klasického použití podnikatelskými subjekty.
Protože se jedná o plně síťový program, samozřejmostí je propracovaný systém přístupových práv a hesel uživatelů či vzdálená komunikace centrála – pobočka.
Ekonomický systém SlimOffice nabízí také možnost multiverze – vedení účetnictví a ostatní evidence pro neomezený počet firem a navíc podporu pro více jazykových variant dokladů a účetních sestav.
Pro vyzkoušení nabízíme demoverzi účetnictví zdarma ke stažení. Obsahuje všechny moduly a nabízí plnou funkčnost s omezením počtu dokladů.
V návaznosti na informační systém SlimOffice nabízí společnost SLIM, s.r.o. kompletní správu IT systémů, servery IBM (IBM Premier Business Partner), počítače HAL3000 a související služby po celém území České republiky.

Ekonomický systém SlimOffice vyrábí a dodává SLIM, s.r.o., Čechova 59, České Budějovice, tel. 386 359 182, www.slim.cz. Zavolejte nebo si napište o nezávaznou nabídku nebo osobní prezentaci. Pro účetní firmy nabízíme akční ceny.
SlimOffice - účetní a ekonomický systém Adresa : http://www.slim.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: ekonomický systém, účetní program, účetnictví, slim, slimoffice, řízení výroby
Uloženo: 04.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde