Kalkulačka hypotéky

Hypotéka je dlouhodobý úvěr určený na financování bydlení. Jedná se také jeden z nejvýhodnějších typů úvěrů vůbec. Nějaký druh hypotéky najdeme prakticky v každé bankovní společnosti, a proto není vůbec snadné se na trhu s hypotečními úvěry vyznat a vybrat tu ideální hypotéku pro vás. Abyste vybrali vhodnou hypotéku, je potřeba srovnat všechny produkty na trhu. Pro přehlednější porovnání jednotlivých hypoték slouží kalkulace hypotéky. Ta obvykle poskytne orientační náhled na jednotlivé finanční produkty společností.
Hypotéční kalkulačku naleznete na mnoha webových stránkách. Zadávají se do ní prakticky jen základní informace. Mezi ně patří zejména typ úvěru (účelový/neúčelový), výše úvěru, cena nemovitosti a samozřejmě i doba splatnosti v letech. Její délka je samozřejmě závislá na výši hypotéky a výši měsíčních splátek.
V hypotečních kalkulačkách ale často nejsou znázorněny nabídky nebankovních společností. Pro ně budete muset navštívit webové stránky jednotlivých společností nebo se sejít s jejich zástupcem. Pokud si stále neste jistí jakou hypotéku vybrat, je vhodné se obrátit na kvalitního finančního poradce, který vám při výběru hypotéky ulehčí hodně starostí.

Kalkulačka hypotéky Adresa : http://hypotecnikalkulacka.net
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Hypoteční kalkulátor, Hypoteční kalkulačka, kalkulačka hypotéky
Uloženo: 07.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde