České banky a pojišťovny

Citibank má několik kreditních karet, mezi ty nejhlavnější tří Citi Shopping, při které se vám vrátí až 10% z vašeho nákupu, není proto potřeba půjčky a můžete spořit jednoduše. Můžete tak získat až 500 korun měsíčně. Využít taky můžete 4 další karty pro vaše nejbližší. Následuje taky sleva až 25% na služby a zboží v rámci Citi Clubu.

Kreditní karta Classic a Gold nabízí členství v Gold Clubu, jedná se taktéž o mezinárodní kartu. Vaši fotografii budete mít na přední straně karty.

Díky O2 Citi kreditky máte až 20% slevu na služby od O2. Pokud nabijete kredit, dostanete 20% navíc. Automaticky se taktéž zaplatí vyúčtování za mobilní služby.

Při ČSA citi kartě můžete sbírat míle, a získávat slevy na další lety. Za 4 míle dostanete 100 kč, které můžete vybírat z bankomatu nebo jimi platit kartou. Rodinné cestovní pojištění je v ceně karty.

Shell MasterCard využijete hlavně při tankování u společnosti Shell. Dostanete bonus 5% z ceny pohonných hmot. A také obdržíte 2 dodatkové karty pro vaše blízké.
České banky a pojišťovny Adresa : http://banky-a-pojistovny.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Česká spořitelna, Citibank, Generali Pojišťovna, Komerční banka, Raiffeisenbank
Uloženo: 18.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde