Treasury.cz

portál do světa korporátních financí je navštěvovaný profesionály z oboru, zejména finančními manažery a treasury experty.

Důsledně selektovaný výběr nepřetržitě aktualizovaného zpravodajství z ekonomiky a finančních trhů je vytvořen s cílem šetřit váš čas a zajistí vám přehled a získání potřebných informací na jednom místě.

Bezplatně přístupná data o kurzech a sazbách z finančních trhů jsou strukturovaná tak, aby je uživatel mohl nalinkovat pomocí excelovského tzv. "data web query", a získat tak on-line aktualizovaná tržní data do excelu.

Stránky jsou vybudované s cílem sdílet know-how a informace, které jsou jinak cenově obtížně dostupné, mezi odborníky i laickou veřejností. Ideální pro pro menší firmy a studenty ekonomie.

Informace o tom jak řídí cash flow, zajištují měnové, či úrokové riziko nejúspěšnější korporace na trhu nenajdete na ulici. Na našich stránkách ano! Naučte se modelovat zero-kuponovou křivku, pochopte metody přecenění derivátů, pronikněte do tajů mezibankovního vypořádání plateb a nezapomeňte vyzkoušet aplikace jako např. Monte-Carlo simulace pro výpočet ceny opce, které jsou bezplatně k dispozici na našem webu.

Připojte se k řadě profesionálů, kteří již naše stránky navštěvují pravidelně a načerpejte znalosti a zkušenosti, o které se dále můžete podělit s ostatními v našich diskuzích.
Treasury.cz Adresa : http://www.treasury.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: treasury, finance, kurzy, sazby, akcie, burzy, komodity, cash, riziko, peníze
Uloženo: 02.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde