Hypotéky bez registru

Potřebujete půjčku, úvěr či nebankovní hypotéku?

Odmítli Vás v bance? Přijďte k nám! Do 24 hodin Vám schválíme půjčku. Zaměřujeme se na poskytování financí klientům se záznamy v registrech a klientům, kteří nemohou prokázat příjem.

Poskytujeme půjčky na zástavu nemovitostí, nebankovní hypotéky, vyplácíme exekuce, nabízíme konsolidaci půjček, nevýhodných úvěrů a vyplacení drahých zástav. Dále nabízíme kompletní oddlužení, nebankovní půjčky bez registrů a nebankovní hypotéky bez dokládání příjmů. Půjčky na exekuce, zpětný leasing nemovitostí atd.

Prostřednictvím nebankovní hypotéky umíme vyřešit každou situaci. Pomůžeme všem klientům bez ohledu na jejich věk, příjem a registry. Navíc vše bez zbytečného papírování. Samozřejmě nevybíráme žádné platby předem.

Financujeme všechny druhy nemovitostí do 70 % z odhadní ceny nemovitosti. Splatnost úvěru až na 30 let. Nebankovní hypotéka vždy jen na zástavu nemovitosti, možná zástava družstevního bytu. Navíc můžete hypotéku kdykoliv předčasné splatit zdarma, tj. pokud již nemáte záznam v registrech, můžete naši hypotéku refinancovat v bance bez sankce.

Pouze s námi získáte nejnižší splátku v nebankovním sektoru v ČR! Máme stejné splátky jako kdybyste žádali o americkou hypotéku v bance a to vše bez zkoumání Vašich registrů a bez prokazování příjmů. Navíc schválení do 24 hodin, pouze na základě několika fotografií Vašeho domu, či bytu.

Hypotéky bez registru Adresa : http://www.hypotekybezregistru.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: nebankovní hypotéky
Uloženo: 17.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde