Nebankovní půjčka bez potvrzení příjmu –

Nejproblémovější skupina, do níž nesporně patří důchodci, ženy nebo otcové na mateřské dovolené se velice často schylují k nebankovní půjčce. Důvod je zcela evidentně na straně neschopnosti předložení dokladu o výši příjmu.

S nebankovní půjčkou opatrně

Většina bank potvrzení o příjmu vyžaduje, a proto se na našem trhu objevila nebankovní půjčka, jejíž heslem je rychlost a dostupnost. Ovšem v případě, že jste se rozhodli pro tento typ poskytovatele úvěru, buďte opatrní a v klidu si projděte více nabídek. Společností, poskytující tento druh úvěru je opravdu dostatek. Závazek je to z pravidla dlouhodobý a rozvaha je na místě. Smlouvu nikdy nepodepisujte, aniž chápete všechny napsané skutečnosti. Vše si pořádně přečtěte, ptejte se, popřípadě si smlouvu vezměte domu k důkladnějšímu prozkoumání, kde se můžete poradit s rodinou. Pokud i přesto vyvstanou nějaké nesrozumitelnosti, obraťte se na nezávislého odborníka. Důležité jsou sankce za nedodržení smluvních podmínek, zaměřte se na ně a předejděte tak nepříjemným překvapením. Nebankovní půjčka je velmi rychlá a příjemná finanční injekce, ale jen za předpokladu, že není podepsána nevyhovující smlouva, připravená vás zničit při prvním klopýtnutí.

Nebankovní půjčka = Vysoký úrok

Pokud se vaše kroky v následujících dnech budou ubírat vstříc nebankovní půjčce počítejte s vysokým úrokem, který se pohybuje mezi 10% (u těch solidnějších) až několik 100%. Počítejte, že výše možné půjčky se pohybuje v řádech deseti tisíc, avšak návratnost díky vysokému úroku mnohonásobně převyšuje počáteční závazek. Proto není na škodu zopakovat, aby se vaše rozvaha nestřetla se zbrklostí a podpis se objevil na té nejschůdnější smlouvě.

Nenechte se

Lidé pracující pro instituce nabízející nebankovní půjčky se dají přirovnat k vycvičeným agentům. Nikdy se od nich nenechte tlačit do podepsání smlouvy na místě. Pokud vycítíte nátlak, bude nejlepší se zvednout a odejít jinam.

Nebankovní půjčka bez potvrzení příjmu – Adresa : http://www.pujcky-penez.info/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: finance, půjčka
Uloženo: 25.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde