K investici do budoucnosti nejsou nutné

I láska k riziku ale musí myslet na nečekané životní změny.
Jaký jste investor?

Pro konzervativní investory doporučujeme hlavně stavební spoření, penzijní připojištění, a také fondy peněžního trhu, zajištěné či dluhopisové fondy a termínované vklady. A naopak, někteří lidé rádi riskují. Takovým dokážeme namíchat drink z investic nesoucích potenciálně vyšší výnos, třeba z fondů akciového trhu. K tomu však navrhneme zařadit do portfolia také produkty eliminující určitá tržní rizika investice a produkty zajišťující i proti životním rizikům.

Investice však nevisí ve vzduchoprázdnu. Aby splňovaly svůj účel, musí být součástí finančního plánu. Finanční zprostředkovatelé OVB navrhují pro klienta takový finanční plán, který nejen pokrývá jeho současné požadavky a vztah k riziku, ale současně vytváří rezervy a zajištění do budoucna a splňuje určitou míru flexibility změny portfolia při respektování očekávaného vývoje finančního profilu a možností klienta.
Roli hraje i časový horizont plánované investice

Jedním z nejdůležitějších ukazatelů pro vytvoření správného investičního portfolia je kritérium času. Ne každý klient chce „žít pouze budoucností“. Je mnoho těch, kdo chtějí své prostředky užívat v co nejkratším čase. Časový horizont je neoddělitelně spojen opět s mírou rizika, kterou klient může akceptovat. V případě, že je ochoten jít i do většího rizika, může i v krátkém čase dvou či tří let realizovat zajímavý výnos.

Pokud chce klient investovat s delším investičním horizontem na deset a více let, je možné volit rizikovější produkty finančního trhu, a to jak akcie, akciové fondy nebo některé smíšené fondy. Část portfolia by ale stejně měla být vždy umístěna v konzervativních produktech – to pro případ, že by klient neplánovaně potřeboval volné finanční zdroje.
Podmínky úspěchu

Široká síť finančních poradců OVB má dlouholetou historii a zkušenosti a používá nejmodernější investiční nástroje a techniky vytváření investičního portfolia. Spolupracujeme s renomovanými investičními společnostmi, které splňují vysoké standardy pravidel a zákonných norem investování a to nejen těch, které platí v ČR, resp. v EU. To dohromady dává jistotu, že Vaše investice bude správně umístěná a chráněná, a že máte šanci dosáhnout efektivních výnosů.

Nebojte se nechat si vypracovat finanční analýzu svých potřeb a přání a v případě, že chcete investovat, poraďte se s odborníky!

Poraďte se bezplatně s našimi poradci.
Staňte se zodpovědnými investory!
K investici do budoucnosti nejsou nutné Adresa : http://ovballfinanz.info
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: OVB,OVB Allfinanz, Investice, finanční poradce
Uloženo: 02.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde