Výběr povinného ručení

Povinné ručení není žádný nadstandard, ale nutnost a povinnost, která vyplývá ze zákona každému majiteli automobilu. Bez povinného smluvního pojištění nemůžete provozovat na silničních komunikacích žádné motorové vozidlo, aniž by tato skutečnost zůstala bez postihu. A postih může být opravdu vysoký a nejen v podobě pokuty. Pokud totiž nemáte povinné ručení a způsobíte nehodu, nebudete muset platit pouze pokutu, ale i veškerou škodu, kterou způsobíte.

Povinné ručení srovnání je těžké. Řekněme, že nejprve byste vybírat podle výše pojistného krytí, pak přichází na řadu další služby a poté cena. I tak se spousta řidičů snaží na povinném ručení ušetřit. Nejvíce na povinném ručení můžete ušetřit téměř u každé pojišťovny pomocí tzv. beznehodového bonusu. Ceník ručení si můžete prohlédnout na stránkách každé pojišťovny.
Bonusy, to je ta nejbáječnější věc na celém povinném ručení. Jezděte bez nehod a tedy bez škodlivé následky a získejte bonus až 60%. Pojišťovny za každý rok bez nehody načítají procenta a svědomitým řidičům dokážou povinné ručení zlevnit až o nemalé částky. A stačí jediné. Jezdit bez nehod.
Pokud máte pouze základní povinné ručení motorového vozidla, nečekejte, že v případě zaviněné nehody uvidíte od pojišťovny nějaké peníze na úhradu škod vám. Pokud chcete být chráněni i pro tento případ, budete si muset připlatit za havarijní pojištění.

Výběr povinného ručení Adresa : http://iruceni.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: povinné ručení, povinné ručení srovnání, ceník, ceník ručení, povinné ručení cen
Uloženo: 28.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde