eNovation s.r.o.

Společnost eNovation s.r.o. je přední poskytovatel poradenských a konzultačních služeb pro privátní a veřejný sektor se specializací na finanční zdroje Evropské unie. Společnost byla založena v roce 2007 na základě zvyšující se poptávky po profesionálních službách dotačního poradenství a vysoké míře úspěšnosti a udržitelnosti rozvojových projektů v České republice.

Divize Strukturální fondy provádí komplexní administraci dotačních projektů včetně zpracování podnikatelských záměrů, žádostí a následného monitoringu. V roce 2010 administrovala více než 150 projektů ze všech dostupných dotačních programů a v různých segmentech, jejichž celkový objem přesáhl 5 mld. Kč se zachováním 95% úspěšnosti při schvalování. Náš zkušený tým je využíván také přímo řídícími orgány strukturálních fondů.

Divize eGovernment koncentruje jedinečné odborné know-how v oblasti elektronizace veřejné správy a legislativy a podílí se na zpracování klíčových studií, metodik a předpisů ve veřejné správě.

Divize Veřejné zakázky zajišťuje agendu veřejných zakázek pro zadavatele i uchazeče, včetně kontrolní činnosti.

Pro zajištění vysoké úrovně poskytovaných služeb a společenské odpovědnosti má společnost eNovation s.r.o. zaveden soubor opatření v oblasti projektového řízení, řízení kvality, informační bezpečnosti, odpovědnosti za škodu a ochrany životního prostředí.
eNovation s.r.o. Adresa : http://www.enovation.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: dotace, dotace EU
Uloženo: 12.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde