Potřebujete peníze? Pomůže vám iHotovost

Na tomto portále naleznete pouze vybrané a zaručeně kvalitní úvěry, bez poplatků předem, transparentní a snadno dostupné. Nejedná se však pouze o nebankovní půjčky.

Objednat si můžete online například i úvěr od GE Money Bank, který je oceňovaný jako jeden z nejlepších u nás. Získáte 30 000 – 600 000,-Kč, nemusíte dokládat účel použití, není potřeba mít ručitele ani zastavit majetek a můžete se těšit i na mnohé další výhody, jako je možnost doplnění úvěru o již splacenou část, takže získáte další peníze, bez složitého vyřizování.

Dalším vynikajícím produktem, který naleznete na iHotovost.cz je Home Credit půjčka. Tato společnost je již od roku 1997 ve vedoucím postavení mezi finančními společnostmi na našem trhu. Zabývá se spotřebitelským financováním a vám nabídne 10 000 - 150 000,-Kč. Tuto částku je možné použít jakkoli a k zajištění půjčky není vyžadován ručitel ani zástava. Vyřízení a předčasné splacení úvěru je bezplatné a vy dokonce můžete v průběhu splácení měnit výši splátky.

Za zmínku rozhodně stojí také úvěr britské společnosti Provident, který u nás již vyzkoušelo více než čtvrt milionu lidí a řadí se tak mezi nejoblíbenější. Půjčit si můžete 3 000 – 50 000,-Kč, nepotřebujete ručitele, podmínky jsou výhodné a transparentní a zejména oceníte velmi individuální přístup a flexibilitu produktu.

Na stránkách iHotovost.cz najdete i další půjčky bez registru, půjčky bez potvrzení o příjmu nebo půjčky ihned, stačí si pak jen vybrat tu, která vám vyhovuje nejvíce a objednat si ji online.
Potřebujete peníze? Pomůže vám iHotovost Adresa : http://www.ihotovost.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: pujcky,provident,home credit,hotovost,penize
Uloženo: 06.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde