Půjčky na směnku

Pokud potřebujete peníze rychle, bezpečně a bez zbytečného papírování, dobrou volbou pro Vás může být půjčka na směnu. Pokud navíc nemůžete poskytnout ani základní kapitál na sjednání půjčky, využít lze i půjčky na směnku bez poplatku předem. Rozmyslete si však, zda budete schopni půjčku splácet, postihy za neplacení takovéto půjčky bývají velmi vysoké.
Pokud opravdu nemáte na poplatky spojené s vyřízením půjčky, půjčka na směnku bez poplatku může být výborná volba, protože nemusíte platit za její zprostředkování a poskytnutí ani korunu. Tedy samozřejmě pouze ne hned. Tyto poplatky jsou totiž započítány k dohodnutým splátkám. Jejich zaplacení se tedy nevyhnete. Pro někoho však tento dlouhodobější způsob splácení může být vytažením trnu z paty.

Home Credit půjčka
Poplatku za vyřízení půjčky se můžete vyhnout i využitím služeb firmy Home Credit přes internetový formulář nebo telefon. Tyto půjčky až do 150 000Kč jsou totiž poskytovány také bez vstupních poplatků. Navíc si můžete sjednat i pojištění neschopnosti splácet nebo půjčku do 1 měsíce zrušit. Nemusíte si zřizovat běžný účet ani není zapotřebí ručitel. Poskytnutou částku navíc můžete utratit za cokoliv. Navíc dobrá pověst firmy Home Credit je i zárukou, že budete s půjčkou spokojeni.
Pokud peníze potřebujete na zařízení domácnosti nebo auto, můžete využít i půjčky Home Credit ve formě nákupu na splátky. U prodejců, kteří s Home Credit spolupracují, si zboží vyberete, a přímo tam také nákup na splátky sjednáte. Až 100 000Kč u běžného nákupu (u nákupu vozidla i více) Vám Home Credit půjčka poskytne pouze na základě dvou dokladů totožnosti. Při výběru vozu můžete vybírat na více než 300 prodejních místech z automobilů nových i starých. Po dohodnutí splátkového kalendáře můžete domů přijet již v novém voze.
Půjčky na směnku Adresa : http://elpujcky.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: půjčky na směnku, půjčka na směnku, home credit půjčka, home credit půjčky
Uloženo: 04.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde