Smart půjčka

Tento koncern vstoupil na český trh již v roce 1993 a má zde tudíž již velké množství zkušeností. Tyto nasbírané vědomosti vyústily v produkt Smart půjčka, který se setkal s nesmírným úspěchem a dnes se řadí mezi nejoblíbenější půjčky ihned.

Zákazníky je tento úvěr tolik oblíben především díky velmi individuálnímu přístupu a flexibilitě, což jsou jedny z hlavních výhod, které nabízí. Díky spolupráci s obchodním zástupcem si totiž můžete sami vytvořit a nastavit tuto půjčku tak, aby vám pasovala na míru.

Doba splatnosti je stanovena na 8 – 13 měsíců a půjčit si můžete i 50 000,-Kč. Tyto peníze obdržíte v hotovosti až do domu a použít je můžete k jakémukoli účelu.

K získání samotné půjčky nebudete potřebovat víc než dva doklady totožnosti a zcela ji vyřídíte z pohodlí domova. Stačí vyplnit žádost nacházející se na stránkách Perfektni-pujcka.cz a vyčkat, než se s vámi spojí obchodní zástupce.

Půjčka je určena osobám se stabilním měsíčním příjmem, ale získat ji mohou nejen zaměstnaní lidé, ale také důchodci nebo ženy na mateřské dovolené.

Když bude váš příjem dostatečný, můžete tuto půjčku získat zcela bez zajištění ručitelem nebo zástavou majetku! Další velkou výhodou je možnost refinancování, která se vám otevře v průběhu splácení.
Smart půjčka Adresa : http://www.perfektni-pujcka.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: pujcka,pujcky,uver
Uloženo: 25.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde