Co dělat, když banka nepůjčí?

Stalo se vám někdy, že jste potřebovali půjčit peníze od bankovní společnosti a neuspěli jste? Pokud ano, patříte mezi lidi s nízkou bonitou a nejste proto vítáni mezi bankovní klientelou. Důvodů může být hned několik. Nejčastějším důvodem je zápis v centrálním registru dlužníků. Další důvod může být třeba momentální nižší příjem vůči požadované půjčované částce.
Pokud přece jen potřebujete půjčku, nebo úvěr určitě vyzkoušejte půjčky online na internetu. Lze si vybírat z velkého množství nebankovních institucí bez zbytečného lítání po jejich pobočkách. Velkou výhodou je především úspora času, protože všechny nabídky si můžete srovnat v pohodlí domova bez nuceného spěchání.

Pokud budete hledat nižší částky pro svoji půjčku, měli by jste hledat především půjčky do 24 hodin, kdy si můžete půjčit až 5 tisíc Kč s jednorázovou splatností až do 14ti dnů. Tyto půjčky využívají především lidi před výplatou, pokud potřebují rychle peníze.

U vyšších půjčovaných částek se potom bude jednat o půjčky od soukromých osob, kdy si většinou můžete půjčit již od 50 tisíc Kč až do 10 milionů Kč, kdy lze peníze použít třeba jako investici pro podnikatele, nebo jako peníze pro financování nákupu nemovitostí. Jedná se o nebankovní půjčky, proto čekejte vyšší RPSN oproti půjčkám v bance.
Co dělat, když banka nepůjčí? Adresa : http://pujcky-on-line.com/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: půjčky online, půjčky od soukromých osob, půjčky do 24 hodin
Uloženo: 04.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde