Znejte svá práva dokonale!

Ano, je tomu opravdu tak. Velkým problémem je vysoká finanční a právní negramotnost. Asterie se proto rozhodla pomoci a nabízí zdarma poradenské služby!
Opravdu jsou výhody výhodné?

Podle dat společnosti Asterie hýbe světem alarmující neznalost základních práv. Spousta klientů se jednoduše nechá „napálit“jen pod příslibem výhod. Přesto vůbec netuší, co se za těmito „výhodami“ skrývá. Problémem je, že většina finančních služeb se totiž zpočátku opravdu výhodně jeví. O to bolestivější pak bývá procitnutí po pár letech. Podmínky se totiž stále mění a postupem času se stávají výhodnými spíše pro poskytovatele úvěru a dalších hotovostních služeb. Správce dluhů radí: „Vždy se vyplatí dívat se o pár kroků dopředu, zjistit si potřebné informace a nestydět se zeptat na vše, co pro vás z půjčky či úvěru plyne.“
Mají na to vůbec právo?

Stejně společnost Asterie zaznamenala případy manipulativních technik, kterých se společnosti zabývající se půjčkami, úvěry či jejich vymáháním, dopustili. V některých případech byla dokonce uvalena exekuce na předměty, které nesmějí být jejím předmětem. Správci dluhů tvrdí: „Tyto praktiky nejsou bohužel ojedinělé a ti, kteří je jich dopouštějí, spoléhají na lidskou neznalost.“ V souvislosti s tímto zjištěním Asterie zřídila on-line právnickou poradnu, která je bezplatná. Jakékoli dotazy ohledně práva můžete zasílat prostřednictvím formuláře na stránkách www.asterie.cz. Tým právních poradců Asterie se vám co nejrychleji to bude možné, rádi poskytnou radu prostřednictvím zprávy na váš emailový kontakt.
Znejte svá práva dokonale! Adresa : http://asterie-podvod.eu/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Asterie, Asterie správce dluhů
Uloženo: 05.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde