Završení personálních změn v OVB

Roman Daneš vystřídal v představenstvu Detlefa Müllera, který v současné době vede společnost OVB v Chorvatsku. Třetím členem představenstva zůstává Mario Freis.
Zaměřit se na kvalitu poradenství a posílit komunikaci a obraz firmy na veřejnosti. Hlavně s těmito cíli doplnil na začátku ledna 2010 představenstvo společnosti OVB Allfinanz Michal Knapp. „V konkurenčním boji obstojí jen ti, co poskytují kvalitní služby a jsou vidět,“ říká dnešní předseda představenstva Michal Knapp. „Naším cílem je i do budoucna nadále posilovat pozici lídra společnosti OVB na finančním trhu v České republice v oblasti poradenství a zprostředkování prodeje finančních produktů,“ dodává Knapp. „Chceme, aby OVB Allfinanz byla úspěšnou firmou, která dává práci a budoucnost poradcům, jejichž prostřednictvím profesionálně a kvalitně obsluhuje klienty.“ doplňuje Daneš.
Michal Knapp

Michal Knapp (38) začínal svoji bohatou kariéru jako finanční analytik u Creditanstalt Investment Company, a.s., v pojišťovně Kooperativa pracoval na pozici ředitele centra pojištění osob. Jako člen představenstva nebo dozorčích rad působil ve společnostech Credit Suisse Asset Management, Credit Suisse Life & Pensions či v Allianz pojišťovně. Knapp byl kromě toho od roku 1998 do 2003 členem Etické komise UNIS (Asociace investičních podniků) a v letech 2006 – 2008 byl předsedou výboru pro důchodovou reformu CAP (Česká asociace pojišťoven). Je ženatý a má jednoho syna. Mezi jeho největší zájmy patří sport a literatura faktu.
Roman Daneš

Roman Daneš (*1963) je absolventem pražské Právnické fakulty Univerzity Karlovy a Vysoké školy ekonomické (specializační studium – obor pojišťovnictví). Svou profesní kariéru zahájil v komerčně-právní kanceláři JUDr. Otto Párala, následně působil ve společnosti Impuls International, kde se zaměřoval na poradenskou činnost v oblasti zakládání společností a privatizačních projektů. Od roku 1995 pracoval jako projektový manažer v Investiční společnosti EVBAK a poté zastával funkci generálního ředitele Victoria pojišťovna, a.s. Dalších pět let (01-2001 až 09-2006) byl jednatelem firmy Hamburg-Mannheimer, kde zodpovídal za výkonnost prodejních struktur, optimalizaci produktivity společnosti a strategický rozvoj koncernových aktivit v ČR. Do května 2008 zastával dva roky post regionálního ředitele ve finančně poradenské společnosti IMG. Zde mimo jiné vedl zprostředkovatelské sítě a regionální tým spolupracovníků. Před nástupem do týmu OVB Allfinanz zastával rok pozici jednatele ve finančně poradenské společnosti Efcon Consulting, dceřiné společnosti OVB Allfinanz.
O společnosti OVB Allfinanz, a.s.

Společnost OVB Allfinanz působí na českém trhu od roku 1993 jako dceřiná společnost německé OVB Holding AG. V současné době má téměř 900 tisíc klientů a spravuje téměř 2 miliony smluv. Klientům je k dispozici celorepubliková síť kvalifikovaných poradců – pojišťovacích a investičních zprostředkovatelů. Mateřská společnost OVB Holding z německého Kolína nad Rýnem vznikla v roce 1970 na základě myšlenky poskytovat soukromým klientům obsažné, individuální a komplexní majetkové a finanční poradenství. V současné době působí prostřednictvím dceřiných firem v dalších 13 zemích Evropy.
O koncernu OVB

Koncern OVB se sídlem holdingu v Kolíně nad Rýnem je jedním z předních evropských poskytovatelů finančních služeb. Od založení OVB Vermögensberatung AG v roce 1970 v Německu zaměřuje OVB svou obchodní činnost na zákaznicky orientované poradenství pro soukromé domácnosti v oblasti ochrany majetku, vybudování a rozvoje majetku, starobního zaopatření a získávání nemovitostí. OVB v současnosti poskytuje poradenství v Evropě zhruba 2,8 mil. zákazníků a spolupracuje s více než 100 renomovanými produktovými partnery. OVB je v současné době aktivní celkem ve 14 zemích, přičemž pro koncern pracuje kolem 4 700 finančních poradců na plný úvazek. V roce 2009 dosáhla OVB Holding AG, která je od července 2006 kótována na Frankfurtské burze cenných papírů (Prime Standard, ISIN DE0006286560), spolu se svými dceřinými společnostmi celkových provizních příjmů ve výši 201,6 mil. eur a rovněž EBIT ve výši 9,6 mil. eur.
Završení personálních změn v OVB Adresa : http://pr-web.cz/finance/zavrseni-personalnich-zmen-v-ovb/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: OVB, OVB Allfinanz, Koncern OVB, OVB Holding AG
Uloženo: 30.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde