PŮJČKA DO 24 HOD

PŮJČKA DO 24 HOD
LEVNÁ PŮJČKA PRO KAŽDÉHO!

VOLEJTE KDYKOLIV! TEL: 900 901 000

Snažili jste se už někdy získat půjčku od banky? Jistě jste se v takovém případě setkali s ohromnou byrokracií a nejrůznějšími překážkami. I když vám slibovali, že je možné získání půjčky ihned a bez potvrzení příjmu, čekalo na vás spousta vyřizování a museli jste předložit různá jiná potvrzení.

Navíc existují různé registry dlužníků, které banky samozřejmě prověřují, pokud u nich o půjčku požádáte. Stačí jediný negativní zápis v registru a naděje na poskytnutí úvěru se rázem rozplynou, neboť banka vám v takovém případě prostě nepůjčí.

Telefonickým vyplněním formuláře klient jako subjekt osobních údajů ("subjekt") uděluje dobrovolně obchodní společnosti TJP BOHEMIA s.r.o. se sídlem V rohu 434/3 PSČ 14200, IČ: 29048397, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle C vložce 162722, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. souhlas se zpracováním osobních údajů pomocí manuálních a automatizovaných prostředků ve vlastním informačním systému v rozsahu údajů uvedených ve formuláři za účelem zasílání nabídek služeb správce. Souhlas platí do jeho odvolání subjektem. Subjekt může souhlas odvolat, může požádat o informaci o zpracování osobních údajů o jeho osobě nebo o jejich opravu, v případě podezření na zpracovávání osobních údajů v rozporu s ochranou soukromého života subjektu nebo se zákonem může požádat o vysvětlení nebo odstranění závadného stavu a může se s takovým podnětem obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem v Praze. Jedná se o linku se zvýšeným tarifem, volat lze ze všech sítí mobilních operátorů.
Cena hovoru je 90 Kč/min. Technicky zajišťuje firma agmo cz


PŮJČKA DO 24 HOD Adresa : http://pujcka-hned.mypage.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: pujčka
Uloženo: 27.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde