NEJ PŮJČKA

Vítáme Vás na stránkách, které se zabývají půjčkami na míru. Uspokojíme každé Vaše přání! Jsme finanční poradci firmy TJP Bohemia s.r.o., dlouhodobě se pohybujeme v prostředí bankovních i nebankovních půjček.

Dokážeme Vám zařídit hypotéku, konsolidaci půjček, úvěr... Stačí zavolat! Poradíme Vám s Vaší špatnou finanční situací.


Jsme tady pro Vás 24 hodin 7 dní v týdnu, zavolejte kdykoliv!




VOLEJTE KDYKOLIV!

TEL: 900 901 000


Snadná a rychlá cesta k penězům. Půjčka bez registru, bez příjmu.. Ta pravá půjčka pro Vás! Nemusíte nám sdělovat, na co právě potřebujete půjčit. My Vám rozumíme!






Telefonickým vyplněním formuláře klient jako subjekt osobních údajů ("subjekt") uděluje dobrovolně obchodní společnosti TJP BOHEMIA s.r.o. se sídlem V rohu 434/3 PSČ 14200, IČ: 29048397, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle C vložce 162722, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. souhlas se zpracováním osobních údajů pomocí manuálních a automatizovaných prostředků ve vlastním informačním systému v rozsahu údajů uvedených ve formuláři za účelem zasílání nabídek služeb správce. Souhlas platí do jeho odvolání subjektem. Subjekt může souhlas odvolat, může požádat o informaci o zpracování osobních údajů o jeho osobě nebo o jejich opravu, v případě podezření na zpracovávání osobních údajů v rozporu s ochranou soukromého života subjektu nebo se zákonem může požádat o vysvětlení nebo odstranění závadného stavu a může se s takovým podnětem obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem v Praze. Jedná se o linku se zvýšeným tarifem, volat lze ze všech sítí mobilních operátorů.
Cena hovoru je 90 Kč/min. Technicky zajišťuje firma agmo cz


NEJ PŮJČKA Adresa : http://nej-pujcka.mypage.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: hypotéku, konsolidaci půjček, úvěr
Uloženo: 25.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde