Je oddlužení u Asterie podvod?

Je oddlužení u Asterie podvod?
Tento informační web má za úkol vysvětlit princip oddlužení u Asterie s.r.o. a zodpovědět otázku, zda je či není Asterie podvod.

Oddlužení
S odeznívající ekonomickou krizí se nejeden člověk dostal do finanční tísně. Rapidně se zvýšila nezaměstnanost a nejistota lidí. Pro ty, kteří měli už před krizí napjaté rozpočty, se roztočila spirála dluhové pasti. Lidé začali počáteční nedostatek peněz půjčkami s vidinou, že se jejich finanční situace zlepší. Jiní se nechali zlákat vidinou „levných“ spotřebitelských úvěrů a splátek, které jim nakonec přerostly přes hlavu. Výsledkem je zvýšená poptávka po oddlužení.

Na výběr je několik možností – individuální nejistá cesta oddlužení formou vyhlášení osobního bankrotu. Insolvenčí zákon je teprve novinkou v české justici a není rozšířená informovanost mezi lidmi. Tento fakt si lze jednoduše ověřit při pohledu do insolvenčního rejstříku, kolik žádostí bylo skutečně povoleno a kolik oddlužení se vlivem podcenění změnilo v konkurz!

Oddlužení u Asterie
Další možností je komplexní oddlužení u finanční společnosti Asterie. Jedná se ucelenou službu, která se skládá z posloupnosti mnoha činností. Nejedná se o žádné vyhlašování osobního bankrotu či jednorázové zaplacení všech dluhů. Princip oddlužení ne každý chápe, a proto se objevují pomluvy, že je oddlužení u Asterie podvod.

Princip oddlužení


Princip oddlužení

Na rovinu Asterie prezentuje – za nikoho dluhy nezaplatí! Ale i přesto se najdou takoví jedinci, kteří očekávají, že za ně někdo něco udělá a vyřeší bez jejich aktivity. Ti pak pomlouvají na diskusních fórech a lživě tvrdí, jaký je Asterie podvod!

Asterie bude v procesu oddlužení hrát jen roli Vašeho rádce – průvodce. Bude prostředníkem mezi Vámi a věřiteli. Cílem Asterie je dohodnutí kompromisu se všemi věřiteli. Výsledkem je snížení splátek, zastavení exekucí, odblokování účtů, snížení úroků, odpuštění sankcní apod. Dále Vás Asterie Připraví na soudní jednání, převezne za Vás administrativu, najde Vám zaměstnání a tím potažmo další příjmy.


Je oddlužení u Asterie podvod? Adresa : http://asterie-podvod.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Asterie, podvod, oddlužení
Uloženo: 10.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde