OVB poradci

OVB poradci
Představení společnosti OVB Allfinanz, a.s.
Mateřská společnost OVB Holding AG vznikla v roce 1970 v Kolíně nad Rýnem s myšlenkou poskytovat klientům individuální a kompletní finanční poradenství. Společnost nyní působí celkem ve 14 zemích. Českou pobočku OVB Allfinanz, a.s. jsme založili v roce 1993. V současné době máme téměř 900 tisíc klientů a spravujeme více než 1,8 milionů smluv.

Za 17 let působení na českém trhu prošla OVB Allfinanz, a.s. značným vývojem. V roce 2004 se změnila právní forma OVB Allfinanz je nyní akciovou společností. Jediným akcionářem je OVB Holding AG se základním jměním 16,5 mil. Kč. Loňské hospodaření společnost OVB Allfinanz, a.s. uzavřela s celkovými provizními příjmy ve výši 866,5 milionu korun. Tento výsledek jen dokazuje, že OVB se stále drží v čele komplexního finančního poradenství. Loňské příjmy, i přes přetrvávající globální krizi, poklesly o zanedbatelná 2 procenta. Poradci OVB Allfinanz v loňském roce získali více než 50 tisíc nových klientů a uzavřeli přes 170 tisíc smluv.

Poradci OVB

Se společností OVB Allfinanz, a.s. spolupracuje na 3500 aktivních poradců. Každý ze spolupracovníků se může po absolvování základních stupňů kariéry rozhodnout, zda zůstane i nadále přímým prodejcem, nebo zvolí manažerskou kariéru. Tomu jsme rovněž přizpůsobili vzdělávání a odborné vedení jednotlivců. OVB Allfinanz, a.s. zvolil unikátní a vysoce efektivní formu spolupráce poradců. Důraz klademe zejména na přímou spolupráci mezi těmi nejúspěšnějšími a nováčky.

Působení finančních poradců OVB Allfinanz se vztahuje na všechny kraje ČR a přesahuje i do některých států střední Evropy. OVB je evropskou společností, pro české spolupracovníky tudíž hranice v podstatě neexistují.


OVB poradci Adresa : http://ovb-poradci.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: OVB, poradci
Uloženo: 10.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.6
Hodnocení webu: 2.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde