Baldrineinvest s.r.o.

Společnost BaldrineInvest s.r.o. je makléřská firma která se v současné době specializuje na zprostředkování finančních produktů prostřednictvím obchodních zástupců a finančních poradců. Není divu, že v poslední době zaznamenává v České republice velký rozvoj jak na poli lidských zdrojů tak technického zázemí. Nový produkt, který je u nás naprosto ojedinělý, vznikl na popud velké masy klientů, kteří v minulosti měli svou vlastní zkušenost s neblahými praktikami firem vybírajících poplatky předem za zprostředkování úvěrů nebankovní cestou. Naše společnost chce všem ukázat, že zprostředkování nebankovních úvěrů jde i bez poplatků předem.

Společnost BaldrineInvest s.r.o se zaměřuje na všechny klienty, kteří preferují osobní a individuální přístup. Proto půjčky a úvěry nabízí prostřednictvím sítě úvěrových poradců, kteří jsou připraveni kdykoliv klienta navštívit. V České republice je zájemcům o půjčku nebo úvěr k dispozici dostatek úvěrových poradců, kteří se zájemcem o úvěr vyberou nejvhodnější produkt.

Pro nižší částky zprostředkováváme úvěry a půjčky na OP nebo na směnku. Pro vyšší částky (nad 150 000 Kč) požadujeme ručení zástavou, např. ručení nemovitostí. Půjčka je samozřejmě bez poplatku předem.

Jediné, co potřebujete k vyřízení půjčky, jsou dva výpisy z vašeho bankovního účtu a rozdíl vašich příjmu a výdajů na splátky musí být vyšší jako 7 000 Kč.
Baldrineinvest s.r.o. Adresa : http://baldrineinvest.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Půjčky, Úvěry
Uloženo: 09.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.2
Hodnocení webu: 3.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde