Odborníci Asterie říkají: „Na každý dluh

Touha po lepším bydlení, komfortnějším automobilu, atraktivní dovolené či luxusnějším způsobu života. To vše nás nutí sáhnout po „výhodné“ půjčce. Jenže, co když po několika letech zjistíme, že zas tak výhodná nebyla?
Zná to většina z nás. Z reklamních letáků na nás křičí slogany o výhodách bankovních i nebankovních půjček, kdy dostane peníze do několika minut a splátkový kalendář je tak výhodný, že splácení půjčky ani nepocítíme. A i když nám cosi uvnitř říká, že takováto nabídka nemůže být reálná, nesundáváme růžové brýle, vyzkoušíme…a později litujeme. Zjistíme, že instituci, od které jsme peníze získali, nehorázně přeplatíme a každá další splátka nabourává náš rodinný rozpočet způsobem, že už musíme přestat řešit komfort a zaměřit se na základní materiální zajištění. Co teď?
Zeptejte se Asterie správce dluhů

Asterie - dluhyAsterie s.r.o. se zabývá oddlužením občanů. Vybírá ty nejlepší certifikované poradce (procesory), kteří dokážou vyjednat ty nejvýhodnější podmínky splácení dluhů. Asterie svým klientům navíc zajišťuje další možnosti výdělků, aby mohli své dluhy splácet, jsou tedy také pracovní agenturou zaregistrovanou na Ministerstvu práce a sociálních věcí.
Alfa a omega Asterie

Společnost Asterie nabízí dva způsoby spravování dluhů – oddlužení se zástavou a odlužení bez zástavy. První tip si může vybrat každý způsobilý a svéprávný jedinec, který je zadlužen na území ČR. Na jeho příjmu nebo věku nezáleží. Výše dluhu není omezená. Certifikovaný processor Asterie navrhne a vykomunikuje vždy výhodnou splátku i dobu splácení úměrnou výši dluhů. Klientům s vyššími dluhy, řádově do 5 000 000 Kč je šité na míru oddlužení se zástavou a výhodným 3% úrokem. Zástavou může být dům, byt, chata, garáž, komerční prostor, pozemek, jejímž majitelem nemusí být sám klient.
Stát se klientem Asterie je tak jednoduché…

Navázat spolupráci s firmou Asterie může každý bez omezení věku, vzdělání či výše příjmů, zkrátka každý, kdo se ocitl ve finanční tísni a hodlá svou nepříznivou situaci co nejdříve a co nejvýhodněji vyřešit. Na webových stránkách spol. Asterie je možné vyplnit kontaktní formulář, nastínit svou situaci a na základě návrhu řešen začít problém co nejdříve řešit.
Vše pro spokojenost klienta

S komplexními službami Asterie s.r.o. i týmem vysoce kvalifikovaných Processorů je spokojeno více jak 3000 klientů, což je zřejmý důkaz kvality a stability firmy. Nebojte se nechat si poradit a kontaktujte společnost Asterii, která díky spoustě procesorů s vlastním zázemím dokáže rychle obsloužit každého klienta z jakékoli části republiky.
Odborníci Asterie říkají: „Na každý dluh Adresa : http://pr-web.cz/finance/odbornici-asterie-rikaji-na-kazdy-dluh-existuje-zaplata/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Asterie, Asterie podvod, správce dluhů, oddlužení
Uloženo: 09.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde