Finanční analýza

Internetová stránka Finanční Analýza Firmy – FAF software nabízí ekonomický software jehož výstupem je finanční analýza podniku, analýza cash flow, co když analýza, hodnocení bonity odběratelů, rating a další informace pro finanční řízení, plánování a credit risk management firmy.

Finanční analýza je poskytována srozumitelnou a jednoduchou formou, jelikož software FAF je určen široké veřejnosti. Většina výstupů programu má proto výstupy v grafech (tzv. dash-board grafika).

Finanční analýza podniku (FAF software) kromě jiného poskytuje přes 40 finančních ukazatelů, má vlastní ratingovou klasifikaci pro stanovení bonity firmy, hodnotí vybrané ukazatele, umí modelovat účetní výkazy formou „co když“ analýzy, stanovuje silné a slabé stránky firmy a hodnotí dodavatelské riziko. Právě zahrnutí kredit risk managementu, jako součást finanční analýzy, respektive možnost informace o dodavatelském limitu s ohledem na finanční výkazy a rating firmy, včetně zhodnocení předpokládané platební morálky odběratele je jedinečnou funkcionalitou na našem trhu.

Kromě softwaru Finanční Analýza Firmy stránka nabízí ještě zajímavé články k problematice analýzy firem a řízení dodavatelského rizika.

Finanční analýza Adresa : http://www.faf.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: finanční analýza
Uloženo: 18.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.4
Hodnocení webu: 1.4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde