Úrazové pojištění

Úrazové pojištění vás a vaše nejbližší může zabezpečit v případě úrazu a jeho následků a v případě smrti díky úrazu vám garantuje vyplacení stanovené pojistné částky. Pokud si myslíte, že jste nezranitelní pak ani nečtěte dál.
Jedná se o pojištění, které má zmírnit následky zranění nebo přesněji úrazu. Úrazové pojištění Vás samozřejmě před úrazem neochrání, ale může zmírnit následky a jeho dopady na váš další život. A to samozřejmě je to nejdůležitější. Nechcete přeci, aby se vaše poúrazová životní etapa zhoršila díky úrazu. Za pár stokorun ročně se takovému nebezpečí zdaleka vyhnete.
Pokud máte rodinu, tak v dnešní době pojišťovny nabízejí výhodné rodinné úrazové pojištění, které kryje dopady úrazu pro celou rodinu a je velmi výhodné.
Jinak samozřejmě úrazové pojištění je skutečně téměř pro každého a sjednat si jej může každý kdo o něj má zájem. Dělají se i různá skupinová pojištění (rodina, úrazové pojištění zaměstnanců, kolektivy apod..) na omezené krátké období (dovolená) s územním pokrytím po celém světě.

Úrazové pojištění Adresa : http://www.pojisteni-urazove.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: úrazové pojištění, pojištění, srovnání, úrazové, děti pojištění úrazové, online
Uloženo: 01.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde