Jak z dluhové pasti? Pomůže Asterie

Na spoustě renomovaných serverech se čím dál častěji objevují témata a články ohledně zadlužování obyvatel. Ekonomická krize zasáhla snad každého občana. Snížila se kupní síla, zvýšila nezaměstnanost a stále panuje nejistota z dalšího vývoje. Investoři vyčkávají a ekonomika stagnuje.

V nezáviděníhodné situaci jsou především lidé, kteří měli své výdaje „napnuté“ v době konjunktury před rokem 2008. Jedná se především o lidi, kteří hojně nakupovali zboží na splátky či si sjednali úvěry a půjčky. Nebylo výjimkou, že si člověk zažádal o několik úvěrových karet a přitom ještě splácel další závazky. Oproti roku 2008 se nezaměstnanost takřka zdvojnásobila na necelých 10%. Tzn. že prakticky každý desátý člověk nemá práci. A jak ztrátu zaměstnání řešili tito lidé? Samozřejmě dalšími půjčkami! Jelikož si již banky dávaly větší pozor a přísněji kontrolovaly bonitu žadatelů, byli tito lidé odkázání na lichváře a jejich „rychlé půjčky“. A dluhová spirála se roztáčí…

Drtivá většina předlužených lidí neví, jak svůj problém řešit, jen ho odsouvají a neřeší. Nereagují na výzvy a upomínky k zaplacení, nepřebírají si soudní zásilky. Nakonec je jim všechen majetek exekučně zabaven, rozprodán a zbylé pohledávky splácejí (i po zbytek života) formou splátkového kalendáře. Myslíte si, že nemůže být už hůře? Opak je pravdou!

I když už má dlužník veškerý majetek zabavený a musí vycházet s příjmy rovnající se životnímu minimu,je často terorizován vymahačskými firmami vyslanými nebankovními institucemi. Ostré výzvy k uhrazení dlužných splátek a rychlých půjček od nebankovních institucí chodí dlužníkům mnohdy i na obyčejném korespondenčním lístku. Není výjimkou, kdy jsou přímo vylepovány na jejich domovní dveře a sloupech veřejného osvětlení.Tento krok má za úkol dostat člověka do obrovského stresu a tlaku od místního veřejného mínění.
Mezi další osvědčené praktiky patří zastrašování, vyhrožování využitím rusky hovořících mužů a dokonce i výhrůžky týkajících se dětí dlužníků. Často chodí vymahači dlužníky navštěvovat v noci. Nezdráhají se dotyčného špehovat a postávat hodiny před jeho domem. Tento tlak může nakonec dlužníka donutit, aby si peníze obstaral další půjčkou od rodiny, známých či trestnou činností.

Statistiky zaznamenaly další zajímavý jev: řada žen s dětmi, které žijí ve společné domácnosti s násilnickými partnery, je stále častěji nucena brát si na sebe půjčky od soukromých investorů a lichvářů. Děje se tak pod hrozbou bití a psychického teroru. Část těchto žen končí zadlužena v azylových domech.

Zajímavé a revoluční řešení nabízí společnost Asterie s.r.o. Je nutné podotknout, že Asterie za nikoho dluhy nezaplatí. V celém procesu oddlužení bude vystupovat jako váš osobní poradce – správce dluhů, který bude fungovat jako spojka mezi vámi a věřiteli. Cílem je vyjednání kompromisu se VŠEMI věřiteli. Průměrný klient Asterie má 10 věřitelů a dluží okolo půl milionu korun!

Asterie má za dobu svého působení vybudované dobré vztahy s množstvím bankovních institucí a exekutorů. Proto je schopná dohodnout velice výhodné splátkové kalendáře, snížení či odpuštění sankcí, odblokování účtů a zastavení exekucí. Jelikož Asterie nabízí opravdu komplexní řešení, řeší za klienta veškerou komunikaci a administrativu. Připravuje ho k soudním jednáním, pomáhá s hledáním práce a tvorbou strukturovaných životopisů.

Asterie narovinu říká: pokud jste schopni si vyjednat u všech svých věřitelů lepší podmínky, nepotřebujete správu dluhů u Asterie. Výsledek oddlužení má v rukou každý klient. Záleží jen na jeho píli a odhodlání.



Jak z dluhové pasti? Pomůže Asterie Adresa : http://asterie-podvod.info
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Asterie, oddlužení,správce dluhů
Uloženo: 27.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde