Výdělek s GoogleAdSense psaním na Abtou

Abtou.cz - Výdělek na internetu.


Abtou.cz je na českém internetu nový blogovací systém do kterého se může každý zaregistrovat a stát se členem jednoho velkého blogu obsahující informace všeho druhu.

Proto mate-li zajímavé zkušenosti, koníček, nebo jen chuť o něčem psát na téměř libovolné téma, nepropásněte šanci, zdarma se zaregistrujte a začněte psát! Jako odměnu za každý Vámi vytvořený příspěvek se nabízí možnost získat pravidelný výdělek z reklamy Google AdSense.

Výhody Abtou.cz?


Proč raději psát na Abtou.cz, než na svém vlastním blogu?
Výhod se nabízí hned několik... Tou největší je především bezpracně získaná návštěvnost vašich příspěvků. Každý kdo už jednou blogoval, nebo vlastnil web ví, že získat si návštěvnost je poměrně náročná záležitost. Na Abtou.cz je to jiné. Vašim jediným úkolem je psát na jakékoliv téma a kdykoliv podle chuti. O návštěvnost se postará Abtou. A to pravidelnou propagací, správnou optimalizací pro vyhledávače, vysokým Pagerankem/S-Rankem a především svým rozsáhlým obsahem. Kde je mnoho informací je i mnoho vracejících se uživatelů. Další výhodou, především oproti ostatním blogovacím systémů, je možnost výdělku na internetu s Google Adsense.
Nalezení nových přátel zajímajících se o stejné téma a mnoho dalších výhod.

Výdělek s GoogleAdSense psaním na Abtou Adresa : http://www.abtou.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: výdělěk,na,interentu,abtou,google,adsense
Uloženo: 02.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde