Je oddlužení od Asterie podvod?

Existuje několik možností, jak zvládnout těžkou finanční situaci. Spousta lidí zkouší jít individuální cestou oddlužení - vyhlášením osobního bankrotu. Tato varianta má mnohá úskalí. Insolvenční zákon platí teprve 2 roky a mezi lidmi o něm panuje několik mýtů. Nejrozšířenějším je myšlenka, že vyhlášením osobního bankrotu zanikají všechny povinnosti vůči věřitelům a člověk je oddlužen. Že oddlužení není triviální záležitostí, si snadno můžete ověřit pohledem do insolvenčního rejstříku, kolik žádostí bylo povoleno a kolik žádostí o oddlužení se změnilo vlivem podcenění v konkurz!

Společnost Asterie nabízí komplexní oddlužení, které vyřeší jednou provždy vaši finanční krizi. Nejedná se o vyhlášení osobního bankrotu či jednorázového zaplacení všech dluhů, ale o ucelený balík činností. Celý proces má Asterie rozpracovaný do nejmenších detailů. Při práci využívá sofistikovaný software pro co nejvyšší efektivitu.

Mnoho nově příchozích klientů má zkreslené představy o oddlužení, a proto se objevují pomluvy, že je Asterie podvod. Celý princip oddlužení spočívá v tom, že Asterie bude v procesu hrát roli vašeho rádce a průvodce. Bude vás připravovat na soudní spory, vyřizovat administrativu, hledat zaměstnání (a tím další příjmy) a především jednat s vašimi věřiteli. Jelikož Asterie udržuje dobré styky s mnoha finančními institucemi a je známá ve finančním sektoru, je schopná vyjednat takřka nemožné kompromisy a podmínky.

Asterie narovinu říká - kdo je schopný si sjednat u všech svých věřitelů lepší podmínky splácení, nepotřebuje našich služeb oddlužení. Ovšem v praxi fyzická osoba nemá takřka žádnou šanci a je vydána na milost svému věřiteli. V žádném případě se nejedná o podvod Asterie. Přesvědčte se sami v sekci reference.
Je oddlužení od Asterie podvod? Adresa : http://sites.google.com/site/asteriepodvod/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Asterie, oddlužení, Asterie podvod
Uloženo: 28.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde