Finanční půjčky

Jedinou, ale velmi zásadní podmínkou, je ručení nemovitostí. Výše ručení však odpovídá Vašemu vzniklému závazku vůči naší společnosti a nikoli hodnotě Vaší nemovitosti. Po dobu splácení Vašeho úvěru je prostřednictvím zástavy (vložením zástavní smlouvy na příslušný katastrální úřad) ve prospěch naší společnosti, zajištěna ochrana našich vyplacených finančních prostředků. Takto vložené a zapsané právo zaniká splacením pohledávky ve stanoveném časovém horizontu.

Výše roční úrokové sazby se stanovuje individuálně. Její rozmezí se pohybuje v rozsahu od 15% až do 20%. Konkrétní sazba se pak stanovuje s přihlédnutím na míru rizika a zajištění, a v neposlední řadě na dobu splácení poskytnutého úvěru.

Pro potřebnou transparentnost a oboustranný projev svobodné vůle je vše sepsáno v notářské kanceláři prostřednictvím notářského zápisu.

Poslední základní podmínkou pro získání úvěru od naší společnosti je pojištění zastavené nemovitosti s vinkulací ve prospěch naší společnosti. Podstatou tohoto kroku je především ochrana nemovitého majetku proti živelným a jiným škodám, které mohou v průběhu splácení úvěru předmětnou nemovitost zasáhnout. Chráníme tak zejména Váš majetek.
Finanční půjčky Adresa : http://www.financnipujcky.eu
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Půjčky peněz, úvěry pro podnikatele, ručení zástavou, půjčky až 1 milion,půjčky
Uloženo: 05.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde