Půjčky bez registru

Skoro každému se někdy stalo, že se rázem ocitl bez práce a má například skoro doplacený leasing a už o svůj vůz nechce přijít nebo ještě v horším případě je to živitel rodiny. Pro takovéto problémy existují půjčky. Existuje veliká spousta druhů půjček, ale my se podíváme společně na půjčky bez registru.
V prvé řadě bych jen chtěl zdůraznit, že půjčky bez registru nejsou úplně to samé jako nebankovní půjčky bez registrů. Tyto půjčky totiž nabízejí už banky. Jen zřídka narazíte na nebankovní společnost, která tento druh půjčky nabízí. Tyto půjčky jsou velice jednoduché na vyřízení a od vyřízení můžete mít peníze do 24 hodin v ruce. Tento druh půjčky by se dal rozdělit do těchto skupin: první je to spotřebitelská půjčka, ta je myslím jasná a není jí třeba nějak vysvětlovat. Další je investiční půjčka, to znamená půjčka na financování investic. Hypoteční půjčka, jak z názvu již napovídá, tak je to půjčka, která má účel splácet hypotéku a poslední typ je kontorektní půjčka, to znamená, že se jedná o klasický bankovní účet, ale banka vám dovolí čerpat do určitého množství do mínusu. Tento typ půjčky se dá také spravovat přes Internetbanking. To byli základní druhy, potom se dají půjčky ještě dělit do dalších podskupin, jako například půjčky na auto a mnoho dalšího.
Jenom podotknu, že při uzavírání smlouvy si dávejte veliký pozor co podepisujete, aby se pak člověk nedivil, jaký poplatek mi to přišel, tady platí heslo – Přečíst musíš, podepsat můžeš.
Ano, půjčky bez registrů mají velikou spoustu výhod, tou hlavní je, že vás banka nebo společnost nezapisuje do registru, který vede Česká Národní Banka. To znamená, že když jste měli v minulosti problémy se splácením, tak bance to je v uvozovkách jedno. Tyto půjčky však jako každá jiná věc nemají jen výhody a také je tu řada nevýhod. U půjček bez registrů je větší riziko, že bance nebudete splácet, proto jsou mnohem vyšší úroky. Toto je asi největší nevýhoda, nevýhod je sice o trochu více, ale nebudeme je všechny vyjmenovávat. Proto doporučuji, tuto půjčku využít, pokud je to opravdu nezbytně nutné.
Jak již bylo řečeno tento druh půjček nabízí jak různé společností, tak i banky. Například ČSOB banka tyto služby nabízí a má je velice kvalitní. Samozřejmě je veliká řada bank, která tohle nabízí, ale doporučuji vzít v potas i ČSOB banku.

Půjčky bez registru Adresa : http://pujcky-bez-registra.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Půjčky
Uloženo: 17.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde