Lisování.cz - profesionální výroba CD, D

Společnost Diskus dataservis, spol. s r.o. působí na trhu již od roku 1991. Patří mezi největší a nejstarší společnosti zabývající se výrobou optických disků. Mezi hlavní produkty a služby patří především lisování CD, DVD, Blu-ray disků, malonákladová expresní výroba DVD, CD a BD, průmyslové vypalování, potisk disků a obalů pomocí technologie Sítotisk a Digiprint a kopírování USB Flash disků a SD Card. Má více jak 30 000 realizovaných zakázek, což značí záruku kvality a zkušeností. Provozuje internetový projekt Lisování.cz.

Od ostatních podobně zaměřených firem se odlišujeme především vysokou flexibilitou, profesionálním týmem s léty zkušeností a především spokojenými zákazníky. Ti jsou z řad nejprestižnějších tuzemských a zahraničních společností, tak i malých začínajících hudebních skupin , nebo např. nadšených programátorů, umělců apod. Garantujeme nízké ceny při zachování nejvyšší kvality produktů a služeb.

V rámci neustáleho zkvalitňování našich služeb jsme zprovoznili novou technologii umožňující potisk CD a DVD přímo na povrch disků. Jedná se potisk UV barvami (tedy žádný inkoustový potisk na printable media), jehož vzhled a kvalita je zcela srovnatelná s kvalitou potisku lisovaných CD. Na rozdíl od lisování tato technologie umožňuje potisků již od 50ks a to ve velmi krátkých termínech za několikanásobně nižší ceny. Je možné tisknout i přímo na stříbrný povrch disků – stejně jako u lisovaných CD a DVD!

Pro náročné zákazníky, kteří požadují rychlost a kvalitu, nabízíme expresní výrobu CD, DVD a Blu-Ray disků včetně potisku, obalů, tiskovin a kompletace. Zakázku vyřídíme v co nejkratší době - od 1 do 3 dnů. Pro Vaše disky vyrobíme booklety , obálky s potiskem, DVD obaly i kartonové pošetky již od 50-ti kusů! Pro nás je na prvním místě Vaše naprostá spokojenost. Proto staňte se i Vy našim zákazníkem!
Lisování.cz - profesionální výroba CD, D Adresa : http://www.lisovani.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: výroba CD, výroba DVD, výroba blu ray, výroba obalů, potisk CD, potisk DVD
Uloženo: 30.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde