Hypernova letak – Akční letáky Hypernova

Hypernova představuje na českém trhu konkurenční obchodní řetězec s více jak 50ti prodejnami po celém území České republiky. Vlastníkem tohoto řetězce je akciová společnost AHOLD, která mj. vlastní také Albert a HyperAlbert. Centrála společnosti byla přestěhována z Brna do našeho hlavního města Prahy.
Každé obchodní centrum Hypernovy představuje prodejní plochu v rozmezí mezi 3 000 m2 a 10 000 m2, nabízí řádově až 60 000 druhů potravinářského a nepotravinářského zboží. Hypernova významně podporuje českou ekonomiku, neboť až 85% prodávaného sortimentu pochází od českých dodavatelů.

Hypernova nabízí zákazníkům moderní příjemné prostředí pro velké rodinné nákupy. Obchodní domy jsou vždy blízko centra, tak aby byla snadno dostupná co největšímu počtu lidí, vyjednána jsou i pravidelná dopravní spojení, parkoviště mají zákazníci samozřejmě zdarma, a tak nejsou nikterak časově omezeni. Hypernova má otevřeno od pondělí do neděle v čase od 8.00 do 22.00. Obchody, které můžete najít v rámci obchodního centra, otevírají o hodinu později.
Hypernova letak – Akční letáky Hypernova Adresa : http://letak-hypernova-cz.info/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hypernova, leták, hypernova letak, akcni hypernova letak, hypernova Liberec, hyp
Uloženo: 19.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde