Prima-sperky.cz - pro ženy i muže

Nabízíme značkové ocelové šperky Monomania a Diloy, snubní prsteny, pánské šperky, přívěsky, náhrdelníky, brilianty, pravé perly. Certifikáty jsou samozřejmostí. Dále nabízíme speciální luxusní dary pro náročné - obrazy replik historických zbraní, bronzové sochy. Zaručujeme vynikající kvalitu za přijatelnou cenu. Většina zboží je skladem, dodání je tedy ihned. Běžně dodáváme taktéž na Slovensko. Na veškeré zboží poskytujeme špičkový záruční (v případě šperků Monomania deset let) i pozáruční servis. Jakékoli zboží je možné vrátit do 14 dní bez uvedení důvodu.

-----

Proč jsou prima-sperky.cz PRIMA?

P - Praxe - dlouholeté zkušenosti a působení v oboru, společnost VINIS s.r.o. se každoročně zúčastňuje veletrhu Klenoty – Hodiny pořádaném na Pražském Výstavišti a přispívá do odborných i populárních časopisů, např. Klenotník, Watch…

R - Různorodý a bohatý sortiment – hodinky Seculus, Chiemsee, ocelové šperky Diloy a MONOmania s certifikací Non-allergic. Nástěnné hodiny různých velikostí, tvarů a z rozličných materiálů, digitální, klasické Quartz i mechanické, kyvadlové hodiny i kukačky. Budíky pro sebe i přátele, pro děti i dospělé. Mechanické, quartzové, síťové atd. Navíc značné skladové zásoby.

I - Informace – snažíme se, aby informace v našem e-shopu byly stále aktuální. Rádi Vám zodpovíme Vaše případné dotazy týkající se našeho zboží či poradíme při výběru konkrétního výrobku.
Postupně budeme také přidávat informace odborného charakteru. Na našich stránkách naleznete návody, jak postupovat při nákupu, ale také návody k používání hodinářského zboží.

M - Možnost výměny zboží – v případě Vašeho přání, můžete zboží vrátit do 14 dní bez udání důvodu. Standardně poskytujeme dvouletou záruku, v případě šperků MONOmania máte záruku 10 let.

A - Autorizovaný prodejce i servis – vzhledem k našemu výhradnímu zastoupení pro výše uvedené značky na území ČR, zajišťujeme nejen veškerý záruční, ale také pozáruční servis.
Prima-sperky.cz - pro ženy i muže Adresa : http://www.prima-sperky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Monomania Diloy pánské ocelové šperky brilianty snubní prsteny
Uloženo: 15.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde