Svět sluchátek

Nabídka sluchátek na dnešním trhu je tak bohatá, že pro laika je těžko přehledná. Sluchátka se liší technickým principem zpracování signálu, vlastní konstrukcí, určením pro jednotlivé okruhy klientů, značkou výrobce, designem a především kvalitou reprodukovaného zvuku. Od toho jsou přirozeně odvozeny i rozdíly v cenách.

Abychom vyšli vstříc těm, kdo o sluchátkách nic (nebo skoro nic) nevědí, uvádíme v naší nabídce základní technické informace a nabídku sluchátek přehledně uspořádanou podle účelu, konstrukčních typů nebo výrobce, případně ceny. Nabízíme tedy sluchátka přenosná (klasická, pecky, špunty, s klipy za uši, skládací, s hlavovým mostem), domácí (otevřená, uzavřená, audiofilská), bezdrátová (analogová, bluetooth, digitální), profesionální (DJ, office, call centra, studiová), s mikrofonem (malá, velká sluchátka, pro iPhone, pro hráče).

V naší nabídce jsou zastoupena sluchátka zavedených, časem prověřených světových firem jako jsou AKG, Grado, Beyerdynamic, Sennheuser, Koss atd. Pro své zákazníky však vyhledáváme také horké novinky a stylová sluchátka (např. Skullcandy). Naše zboží pochází pouze od autorizovaných dovozců, nemůžete tedy narazit na padělek.

Snažíme se nabídnout svým zákazníkům kromě kvalitního zboží také přátelskou atmosféru při jednání s námi. Naši zákazníci mají možnost vyzkoušet zboží a do čtrnácti dnů ho vrátit bez udání důvodů. O novinkách v naší nabídce jsou zákazníci informováni emailovým zpravodajem. Respektujeme individuální přání a jsme schopni opatřit zákazníkovi zboží, které by nenašel v naší nabídce.

Z každého prodaného kusu zboží přispíváme 5 Kč na hnutí Duha (ekologická iniciativa prosazující zdravé a čisté životní prostředí).

Svět sluchátek Adresa : http://www.svetsluchatek.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: sluchátka, špunty, pecky, AKG, audio-technica, beyerdynamic, Denon, Grado,
Uloženo: 15.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde