Střešní systémy a krytiny Lindab

Lindab AB je mezinárodní koncern se sídlem ve Švédsku (Grevie), který se zabývá vývojem, výrobou a prodejem produktů z tenkostěnných ocelových plechů. Nabízí komplexní systémová řešení v obchodních oblastech Profil a Vzduchotechnika.

Divize Profil se zaměřuje na konstrukční průmysl.
Nabízí komponenty a komplexní konstrukční řešení pro komerční i rezidenční využití – ocelové haly, nástavby, střešní konstrukce, malé objekty, střešní a stěnové systémy aj.

Divize Vzduchotechnika se zaměřuje na vzduchotechnický průmysl.
Nabízí širokou škálu produktů od jednotlivých komponentů pro ventilaci až po komplexní řešení vnitřní vzduchotechniky.

Koncern Lindab AB má více jak 30 letou tradici. V současné době působí ve 26 zemích po celém světě a zaměstnává více jak 3600 zaměstnanců.

Lindab je největším výrobcem systémů z tenkostěnných ocelových plechů ve Skandinávii. Obchodní oblast Lindab Profil představuje několik základních skupin výrobků, které spojuje základní princip a tím je snaha o neustálé zjednodušování stavebních procesů a přinášení stále efektivnějších systémová řešení v oblasti stavebnictví.

Díky skupině výrobků Rainline je Lindab největším skandinávským výrobcem okapů a mnoha souvisejících doplňků. Topline je skupina výrobků, která díky profilu se vzhledem střešních tašek tvoří skvělé, esteticky a ekonomicky velmi přitažlivé řešení pro zastřešení jak pro nové budovy, tak pro renovace starých. Seamline reprezentuje svitkový plech s označením PLX vyvinutý speciálně pro použití na krytinu se stojatou drážkou. Skupina výrobků Coverline představuje široký sortiment trapézových plechů, které jsou pro svou odolnost a trvanlivost ideální volbou na střechy a opláštění domů. Skupina výrobků Construline je tvořena rozsáhlým sortimentem lehkých konstrukcí, jimiž lze v kombinaci s ostatními výrobky vyřešit například změnu ploché střechy na šikmou. Výrobky Lindab zjednodušují a zefektivňují proces výstavby, snižují stavební náklady a budovy z nich postavené jsou sušší a bezpečnější. Lindab nabízí rychlá, hospodárná a především kompletní stavební řešení.

Střešní systémy a krytiny Lindab Adresa : http://www.lindab.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: střešní systémy, Lindab střešní krytina, krytina na střechu, profil, vzduchotech
Uloženo: 15.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde