Zážitková agentura, firemní akce, event,

Společnost bba group vznikla v roce 2004 spojením eventové agentury bajadéra s.R.O. A reklamní agentury bodlák s.R.O. Obě agentury spolu již dříve úzce spolupracovaly a využívaly své profese i technologie. Spojení pod sjednocující obchodní značku bba group s.R.O. A jednotné vedení bylo logickým vyústěním dlouholetých vztahů.
v současnosti působí naše společnost ve třech hlavních sekcích.
Produkce firemních akcí, tým zajišťující komplexní produkci firemních akcí na klíč.
Grafické studio, se zabývá grafickým designem, ci stylem, obalovým designem, návrhem tiskovin atd. Součástí grafického studia je signmaking a vývoj a výroba originálních dárkových předmětů.
Automoto event, má nastarosti pronájem a provozování velkoplošné rc autodráhy různých velikostí, racing trenažérů a rc bugin na firemní akce. Pořádáme závody „grand prix“, dodáváme autodráhy na veletrhy, výstavy a do obchodních center.

Vlastní výrobní technologie


disponujeme vývojovou a výrobní dílnou, kde navrhujeme a vyrábíme dekorace, poutače a 3d instalace. Máme vlastní řezací plotr mimaki, tiskový plotr hp, laminátor pro tepelnou a studenou laminaci.
Díky tomuto zázemí jsme schopni velmi flexibilně a operativně na klíč zajistit firemní akci jakéhokoliv rozsahu, včetně grafického layoutu, dekorací a techniky. Neznáme výraz „to nejde“ a naopak se vždy snažíme vymyslet, jak to půjde co nejefektivněji a nejlépe.

Zážitková agentura, firemní akce, event, Adresa : http://www.bba.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Zážitková agentura, firemní akce, grafické studio, teambuilding, event, polepy a
Uloženo: 14.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde